Με δύο αποτυχημένους γάμους στο ενεργητικό της θα περίμενε κανείς πως η Madonna θα ήταν ελαφρώς κυνική στα θέματα του έρωτα. Κι όμως, παραδέχεται ότι παρ’ όλες τις εμπειρίες της παραμένει ρομαντική, περιμένει τον ιππότη με την πανοπλία να έρθει, ενώ δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί.

Μιλώντας στην εκπομπή του Graham Norton, αποκάλυψε τον ρομαντισμό της: «Αν είσαι ρομαντική σαν εμένα, θέλεις να σε συνεπάρει ένας ιππότης με τη λαμπερή πανοπλία του. Δυστυχώς ανατρεφόμαστε με αυτά τα παραμύθια. Ακόμη κι αν είμαστε σοφιστικέ, μορφωμένες, έξυπνες, εξελισσόμενα ανθρώπινα όντα, θέλουμε να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι ο κύριος Σωστός θα έρθει να μας συνεπάρει και να μας πάρει μαζί του στο ηλιοβασίλεμα και μετά θα ζήσουμε ευτυχισμένες κοντά του. Και συνεχώς απογοητευόμαστε. Αν είχαμε έστω και το μισό μυαλό θα ξέραμε ότι αυτό δεν υπάρχει!».

Όσο για τα λάθη της αλλά και το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί είπε: «Ναι, θα μπορούσα να ξαναπαντρευτώ. Πιστεύω ότι ξέρω να κρίνω πολύ καλά χαρακτήρες, αλλά έχω κάνει κι αρκετά λάθη».