Με αιχμηρά λόγια μίλησε ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης για όσα συμβαίνουν στον πολιτικό και οικονομικό τομέα ενώ επιτέθηκε φραστικά στους πολιτικούς.

Έξαλλος ο τραγουδιστής απευθυνόμενος στους πολιτικούς τόνισε: «Μακάρι να σας βάλουν τελεία, κερατάδες, αλήτες. Τελεία χρειάζεστε, να μην υπάρχετε ως κόμματα. Να πάψετε. Δηλαδή, την καταστροφή που έχετε κάνει δε θα σας τη συγχωρήσουν οι επόμενες γενιές ποτέ. Θα σας βάλουν στο μαύρο κατάστιχο, θα σας δια…στέλνουν και εσάς και τα παιδιά σας, ες αεί. Να το γνωρίζετε, τομάρια ελεεινά».

Δήλωσε θυμωμένος, εξοργισμένος και όχι αγανακτισμένος ενώ όσον αφορά το χαράτσι υπογράμμισε ότι δεν το πληρώνει.

«Να πληρώσω κάτι που δεν χρωστάω; Δεν σου κόβουνε κανένα ρεύμα. Δεν έχουν δικαίωμα να σου κόψουν το ρεύμα, είναι παράνομο. Πώς θα σου κόψουν το ρεύμα για κάτι που δεν χρωστάς; Όποιος πάει να τους κόψει το ρεύμα, να του κόψουν τα χέρια. Επαναστατείτε ρε παιδιά, θα σας κόψουν το ρεύμα για κάτι που δεν χρωστάτε; Δεν χρωστάω, δεν στα δίνω. Πάμε στη δικαιοσύνη».

Πάντως ο ίδιος τόνισε πως αν κάποιος προσπαθήσει να του κόψει το ρεύμα θα τον τουφεκίσει. «Αν έρθουν σπίτι μου να μου κόψουν το ρεύμα, θα τους τουφεκίσω. Αν του εξηγήσω και δεν φύγει, θα τον τουφεκίσω, κάποιος πρέπει να την πληρώσει».