Μετά από την επιτυχία αλλά και τις τόσες επαναλήψεις της σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης τα παιδάκια στο δρόμο αποκαλούν τον γνωστό ηθοποιό Χάρη Ρώμα ως «Κατακουζήνα», όπως δηλαδή τον έλεγε η Ελένη Ράντου στη σειρά.

Ο Χάρης Ρώμας δήλωσε στο περιοδικό Down Town «Η κορύφωση του Κωνσταντίνου και Ελένης δεν με βρήκε εντελώς απροετοίμαστο. Στην συνέχεια κάναμε το Καφέ της Χαράς που ακολουθεί την ίδια πορεία και έτσι πια το αντιμετωπίζω ως μια πάγια κατάσταση και χαίρομαι που συμβαίνει στις σειρές μου. Μέχρι πρότινος είχα ανάμεικτα συναισθήματα: αφενός αισθανόμουν περήφανος γιατί κάποιες σειρές μου είναι διαχρονικές (υπάρχουν παιδάκια στο δρόμο που με σταματάνε και με φωνάζουν “Κατακουζήνα”), από την άλλη όμως αισθάνομαι ότι πληρώνω ένα τίμημα: το ότι κατάφεραν να είναι δημοφιλείς, δεσμεύουν την εικόνα των πρωταγωνιστών. Αν δεν έχεις την δύναμη να αντισταθείς στην ευκολία και στην μανιέρα που σου παρέχουν ήδη αυτοί οι πετυχημένοι ρόλοι κάνοντας τουλάχιστον κάτι διαφορετικό στο θέατρο, τότε εγκλωβίζεσαι».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.