Το κάνε παιδί να δεις καλό μάλλον δεν ισχύει για τον George Clooney αφού ο διάσημος ηθοποιός πηγαίνει κόντρα στον πατέρα του με τρόπο… ασυγχώρητο.

Η νέα ταινία του γνωστού ηθοποιού «Αι Ειδοί του Μαρτίου» είναι βασισμένη στο γεγονός που προσπαθεί να ξεχάσει ο πατέρας του, Nick Clooney, ο οποίος κατέβηκε υποψήφιος για το Αμερικανικό Κογκρέσο με το Κόμμα των Δημοκρατικών, χωρίς να κερδίσει.

Ο Nick Clooney τονίζει πως θέλει να ξεχάσει αυτήν του την εμπειρία: «Θέλω να ξεχάσω για πάντα όσα συνέβησαν εκείνη την περίοδο. Ήταν η χειρότερη εμπειρία στη ζωή μου». Κατηγορεί μάλιστα την απειρία του αλλά και τα βρώμικα κυκλώματα γι΄ αυτή την ήττα.

Πάντως ο George Clooney δεν δείχνει να ενδιαφέρεται και πολύ για τα αισθήματα του πατέρα του δηλώνοντας: «Τη στάση μου απέναντι στην πολιτική διέκρινε πάντα ο κυνισμός. Βλέποντας δε τι πέρασε ο πατέρας μου στην κούρσα για το Κογκρέσο, όλη αυτή την ψυχοφθόρο ανειλικρίνεια και όλα αυτά τα τερτίπια, ήθελα να ξεσκεπάσω τι συμβαίνει στην πραγματικότητα, στα παρασκήνια της πολιτικής, με όλα τα βρώμικα κόλπα και τα πάρε-δώσε με τους χορηγούς και τα σωματεία».