Όσοι δε χόρτασαν λάμψη από τον πριγκιπικό γάμο του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον θα έχουν την ευκαιρία να «χορτάσουν» τα μάτια τους λάμψη και πολυτέλεια στο γάμο του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό με την εκλεκτή της καρδιάς του Σαρλίν Γουίτστοκ.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν ότι ο Αλβέρτος θα έμενε για πάντα εργένης. Τα βέλη όμως του έρωτα «χτύπησαν» τον 53χρονο πρίγκιπα και πλέον οι προετοιμασίες για… έναν ακόμη «γαλαζοαίματο» γάμο είναι πυρετώδεις.

Το κρατίδιο του Μονακό μπορεί να είναι μικρό, αλλά η τελετή του γάμου, τα προεόρτια και τα μεθεόρτια θα είναι σίγουρα εντυπωσιακά!

Άλλωστε το Μονακό, είναι ο αγαπημένος φορολογικός παράδεισος του διεθνούς «τζετ σετ», όπου οι κακοντυμένοι δεν έχουν καμία θέση!

Αυτός ο γάμος αναμένεται να επισκιάσει τόσο πολύ αυτόν που έγινε τον Απρίλιο στο Λονδίνο, που θα τον κάνει να μοιάζει με πανηγυράκι στο χωριό της Kate!

Οι λαμπεροί καλεσμένοι έχουν αρχίσει ήδη να καταφθάνουν και να δένουν τα πολυτελέστατα γιοτ τους στις μαρίνες. Όσοι από αυτούς προσπάθησαν να «κλείσουν» χώρο στο αεροδρόμιο για τα private jets τους πήραν αρνητική απάντηση, εκτός κι αν μπορούν να αποδείξουν ότι όντως είναι καλεσμένοι στο γάμο!

Η Σαρλίν θα φορέσει τουλάχιστον 4 φορέματα διεθνών οίκων ραπτικής κατά τη διάρκεια των τριήμερων εκδηλώσεων, οι οποίες ξεκινούν το βράδυ της Πέμπτης με μια συναυλία από τους ροκάδες Eagles, που θα ακολουθηθεί από ένα κοκτέιλ πάρτι για… εκλεκτούς!

Ανάμεσα στους πάμπλουτους προσκεκλημένους είναι οι: Karl Lagerfeld, Giorgio Armani, Richard Branson, Archbishop Desmond Tutu, Virginia McKenna, Philip Green του Topshop, πολλοί γαλαζοαίματοι από την Ευρώπη καθώς και από την Ιαπωνία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Και φυσικά, η υπόλοιπη οικογένεια Grimaldi. Η κομψότατη πριγκίπισσα Καρολίνα και ο εκκεντρικός σύζυγός της, η πριγκίπισσα Στεφανί και τα παιδιά τους.

Την Παρασκευή θα δοθούν δύο συναυλίες στο δημαρχείο από γαλλικές και νοτιοαφρικάνικες μπάντες. Η Σαρλίν έχει δηλώσει ότι θέλει ο γάμος της να είναι… πολύ-πολιτισμικός!