Ένα βιβλίο αφιερωμένο στα χρόνια που πέρασε στο πλευρό του Frank Sinatra κυκλοφόρησε η χήρα του, Barbara. Στις σελίδες του «Lady Blue Eyes: My Life With Frank» η Barbara θυμάται… περίεργες συνήθειες του καλλιτέχνη, που δεν ήταν γνωστές ως τώρα.

«Ήταν ο τύπος του ανθρώπου που έκανε μπάνιο δώδεκα φορές την ημέρα. Ήταν πάντα σε τάξη. Και πάντα μύριζε λεβάντα», εξιστορεί η Barbara στο βιβλίο της.

Και παρά τον τίτλο του καρδιοκατακτητή η Barbara έχει μόνο τα καλύτερα να θυμάται από τη σχέση τους: «Ήμουν η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο», λέει για τη συμβίωσή της μαζί του.

Κάτι άλλο που μνημονεύει η χήρα του Frank Sinatra είναι ο ευέξαπτος χαρακτήρας του. Κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού με μερικούς φίλους ο Sinatra νευρίασε τόσο, που πήρε ένα αιχμηρό αντικείμενο και το πέταξε με μανία στον τοίχο. Ήταν μια κακιά στιγμή, από τις πολλές που είχε, όταν έπινε…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.