Το παγωτό Magic της Algida συνεργάστηκε με τον απόλυτο θρύλο της μόδας, τον σχεδιαστή και style icon, Karl Lagerfeld, ο οποίος αποκάλυψε το όραμά του για το MAGIC – την MAGIC Chocolate Suite. Διάσημος για την αξεπέραστη δημιουργικότητά του, ο Lagerfeld σχεδίασε μία πρωτότυπη σουίτα αποκλειστικά με σοκολατένια διακόσμηση στο ξενοδοχείο La Rėserve στο Παρίσι.

Με τη συνεργασία του master chocolatier και γλύπτη σοκολάτας, Patrick Roger, η Magic Chocolate Suite, κατασκευάστηκε από 10,5 τόνους βελγικής σοκολάτας. Το δημιουργικό άγγιγμα του Lagerfeld είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό σε όλα τα στοιχεία του χώρου – από την πολυτελή κρεβατοκάμαρα έως το γλυπτό του γνωστού μοντέλου Baptise Giabiconi, που απεικονίζεται στο σοκολατένιο κρεβάτι.

«Για μένα ήταν μία μοναδική εμπειρία να σχεδιάσω την Magic Chocolate Suite. Η δική μου δημιουργική ιδέα ήταν να συνδυάσω ένα μείγμα από σύγχρονες και παραδοσιακές γαλλικές τάσεις, ώστε να δημιουργήσω κάτι πραγματικά ξεχωριστό με βελγική σοκολάτα», δήλωσε ο Lagerfeld.