Στην πρώτη του ανάρτηση μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του που τον οδήγησε στο χειρουργείο, έκανε το απόγευμα της Παρασκευής (20/02) ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Ο τραγουδιστής, έχει επιστρέψει πλέον σπίτι του και αναρρώνει. Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Μαζωνάκης νοσηλεύτηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και έπειτα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, κρίθηκε απαραίτητο να χειρουργηθεί στη χολή.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου και ήταν πετυχημένη, με τον τραγουδιστή να ανυπομονεί, όχι μόνο να βγει από το νοσοκομείο, αλλά να ανέβει και στην πίστα ώστε να βρεθεί στο πλευρό των θαυμαστών του.

Η πρώτη του ανάρτηση

Μέσα από την ανάρτησή του, ο Γιώργος Μαζωνάκης θέλησε να καθησυχάσει τους θαυμαστές του και να τους ευχαριστήσει για τη στήριξη και την αγάπη που του έδειξαν όλο αυτό το διάστημα.

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας. Hello. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τις ευχές σας, για περαστικά, για να είμαστε καλά από υγεία.

Την Πέμπτη δεν μπορούσα να εμφανιστώ, είμαστε σε ανάρρωση ακόμα. Σας στέλνω αυτό το βίντεο για να σας πω ότι αύριο Σάββατο εμφανίζομαι κανονικά στην Ακτή. Μου λείψατε και σας έλειψα φαντάζομαι.

Το Σάββατο επίσης… είναι η τελευταία Κυριακή των Απόκρεων θυμάμαι καλά είναι και ετοιμάζουμε έτσι μια έκπληξη μέσα στον χώρο.

Μαζευτείτε λοιπόν, να κάνουμε έτσι ένα ωραίο πάρτι, να κλείσουν τα φώτα όπως λέω, και να δούμε τι θα γίνει. Ραντεβού το Σάββατο, Ακτή Πειραιώς, κυρίες και κύριοι..», είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης.