Σε συνέντευξη που έδωσε στη διαδικτυακή εκπομπή των Rainbow Mermaids, η σπουδαία ηθοποιός Νένα Μεντή προχώρησε σε συγκλονιστικές προσωπικές αποκαλύψεις.
Μίλησε για τον πρόωρο θάνατο του πρώτου της συζύγου στα 34 του χρόνια, ένα τραγικό γεγονός που την οδήγησε στο να σκεφτεί την αυτοκτονία.
Έκανε αναφορά στις δύσκολες θεατρικές περιοδείες της δεκαετίας του ’70 και χαρακτήρισε τον χαρακτήρα της συναδέλφου της, Άννας Παναγιωτοπούλου, ως δύσκολο.
Παράλληλα, αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε τρεις εγκυμοσύνες τις οποίες και έχασε, καθώς η αιτία των αποβολών ήταν η τοξοπλάσμωση.
«Έμεινα έγκυος. Ήμουν πια 37 χρονών που τότε ήταν κρίσιμη ηλικία, πήγαινε προς το απαγορευτικό. Έχασα τρία παιδιά από τοξόπλασμα που είναι από τις γάτες.
Δεν είχα γάτες, δεν τις θέλω.
Σε ταβέρνα μου είπαν οι γιατροί που έφαγα κρέας που πιθανόν το είχε γλείψει γάτα. Άμα αρχίσεις να θες το παιδί, σου στοιχίζει αρκετά. Επειδή είμαι γερό σκαρί, στο τέταρτο παιδί, έκανα καλλιέργεια και έφυγε το τοξόπλασμα από το αίμα μου. Έτσι ήρθε η κοράκλα μου»