Η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε το Σάββατο 10 Μαΐου για τη Βασιλεία της Ελβετίας, ενόψει της εμφάνισής της στη Eurovision 2025. Ωστόσο, η αποχώρησή της από την Αθήνα συνοδεύτηκε από μια όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία, καθώς στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» βρέθηκε αντιμέτωπη με την έντονη παρουσία δημοσιογράφων, γεγονός που την οδήγησε σε ένα ξέσπασμα.

Η Μαρίνα Σάττι έγραψε μεταξύ άλλων στα social media για το περιστατικό: «Έφτασα στο αεροδρόμιο μόνη μου, φορτωμένη με αποσκευές και με το άγχος του ταξιδιού. Από το πουθενά, βρέθηκαν να με κυνηγούν, ούτε ξέρω πόσοι άνθρωποι, με κάμερες και μικρόφωνα, οι οποίοι έτρεχαν όλοι ταυτόχρονα προς το μέρος μου, φωνάζοντας το όνομά μου και φωνάζοντας προς το μέρος μου κάθε είδους ερώτηση. Είναι εύκολο κάποιος που το βλέπει όλο αυτό από έξω να υποτιμήσει την επίπτωση που μπορεί να έχει σε έναν άνθρωπο. Είμαι μια μορφή βίας. Είναι μια βάρβαρη παραβίαση του προσωπικού χώρου. Δεν είναι η ρουτίνα της δημόσιας ζωής».

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκε το βίντεο με τη στιγμή που οι ρεπόρτερ καταδιώκουν τη Μαρίνα Σάττι στο αεροδρόμιο, προσπαθώντας να της αποσπάσουν δηλώσεις. Η τραγουδίστρια απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις που αφορούσαν την αιχμηρή δήλωση της περσινής εκπροσώπου του Ισραήλ για το πρόσωπό της, επιλέγοντας να μην δώσει συνέχεια στο θέμα. Θυμίζουμε ότι η Eden Golan είχε χαρακτηρίσει τη Μαρίνα Σάττι αηδιαστική.

«Σας παρακαλώ, είναι αγχωτικό αυτό το πράγμα. Παιδιά χίλια συγγνώμη, είναι πολύ αγχωτικό όλο αυτό», τόνισε η τραγουδίστρια με τους ρεπόρτερ να συνεχίζουν να τις κάνουν ερωτήσεις.

H Κατερίνα Καινούργιου βλέποντας το βίντεο από το αεροδρόμιο σχολίασε για τη Μαρίνα Σάττι: «Να ήταν κάποιος δημοσιογράφος επιθετικός, ο Ξενοφώντας είναι πάντα ευγενικός και οι συνάδελφοι από τα άλλα κανάλια, δεν την έφερε κανείς σε δύσκολη θέση. Προφανώς την ενόχλησε η ερώτηση, αλλά θα μπορούσε να πει όπως πάρα πολύ κόσμος που τους συναντάμε στα αεροδρόμια “Παιδιά δεν θέλω να μιλήσω, ευχαριστώ” και να φύγει. Εγώ θα απαντούσα αν κάποιος με έλεγε αηδιαστική».