Είναι γνωστό ότι το επάγγελμα των ηθοποιών είναι δύσκολο από οικονομικής άποψης, αφού τη μια χρονιά μπορεί να έχεις δουλειά και την άλλη να μείνεις άνεργος. Ειδικά στην περίοδο που διανύουμε, η οικονομική κρίση έχει μπει για τα καλά στο σπίτι των περισσοτέρων Ελλήνων.

Όσον αφορά τον γνωστό ηθοποιό, απαντά με ειλικρίνεια στην Real News σχετικά με τις δυσκολίες που βιώνει: «Και το ενοίκιο μου δεν είχα να πληρώσω και τα τηλέφωνα μου είχα κομμένα» είπε ενώ πρόσθεσε πως «Εμείς οι ηθοποιοί ζούμε πάντα σαν να είναι κρίση. Βγάζουμε κάποια λεφτά και μετά κάνουμε οικονομία γιατί δεν ξέρουμε αν σε ένα μήνα θα έχουμε δουλειά. Όταν με ρωτούν οι φίλοι μου αν ψώνισα, απαντάω όχι, γιατί πρέπει να περιορίσω τις ανάγκες μου».

Ακόμα και το διαμέρισμα του στην Ακαδημία Πλάτωνος, στην περίφημη πολυκατοικία των ηθοποιών, το έχει αγοράσει μια τράπεζα αντί γι’ αυτόν και εκείνος της το ξεπληρώνει. ‘Έχω πάρει δάνειο, όπως όλοι οι Έλληνες, για να έρθει στην κατοχή μου σε 30 χρόνια ένα σπίτι. Μεγάλη ανοησία αν δεν έχεις τα λεφτά, αλλά την έχω πατήσει!» αποκαλύπτει ο Αντώνης Λουδάρος.