Πολυτελή σπίτια, αυτοκίνητα, ταξίδια, ψώνια, γκλάμορους εμφανίσεις, συμμετοχή σε φιλανθρωπικά γκαλά για τους ταλαιπωρημένους του κόσμου, που αμβλύνουν τις τύψεις για τον εξτραβαγκάντ τρόπο ζωής. Ωστόσο, σε αρκετές περιπτώσεις (για να μην πούμε σε όλες) τα μέλη της υψηλής κοινωνίας δεν έχουν και τόσο ειδυλλιακή ζωή. Τσακωμοί για περιουσίες, φθόνος, διαζύγια, εξωσυζυγικές σχέσεις, απιστίες και σκάνδαλα!

Δεν είναι λίγες οι κοσμικές κυρίες της Νέας Υόρκης που ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία και που φυσικά απασχόλησαν για το λόγο αυτό τη δημοσιότητα!


Ivana Trump

Μετά το γάμο τους το 1977 η Ivana και ο Donald Trump, που ήταν ο δεύτερός της άντρας, εισήλθαν στα κοσμικά σαλόνια της αμερικανικής μεαγαλούπολης. Χώρισαν το 1992 όταν έγινε γνωστή η εξωσυζυγική σχέση του Donald με τη μελλοντική γυναίκα του Marla Maples, με την Ivana να λαμβάνει από το διακανονισμό όχι λιγότερα από 25 εκατ. δολάρια.

Στη συνέχεια παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Riccardo Mazzucchelli στο ξενοδοχείο Manhattan’s Mayfair το 1995, για να τον χωρίσει 20 μήνες μετά. Ο τέταρτος άντρας της Rossano Rubicondo, που ήταν κατά 24 χρόνια νεότερός της «άντεξε» μόλις 7 μήνες.


Tinsley Mortimer

Η Tinsley Mortimer ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Topper Mortimer, τον δισέγγονο του Henry Morgan Wilford, το 2002. Το 2007 με δηλώσεις του στους New York Times ο Topper εξέφρασε περιφρόνηση για τις… φιλοδοξίες της συζύγου του. «Δεν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να “αγωνίζεται” κανείς. Το να βγαίνεις έξω κάθε βράδυ για να σε φωτογραφίσουν δεν είναι και κάτι σπουδαίο. Αυτές οι γυναίκες είναι από καλή οικογένεια και έχουν κάνει καλές σπουδές. Θα περίμενε λοιπόν κανείς να ασχολούνται με κάτι πιο εποικοδομητικό και δημιουργικό» είχε πει τότε. Το διαζύγιό τους ήρθε ένα χρόνο μετά.


Nina Griscom

Το πρώην σούπερ και ηθοποιός, Nina Griscom, πήρε διαζύγιο από τον πλαστικό χειρουργό σύζυγό της Dr. Daniel Baker, ύστερα από τις φήμες που κυκλοφόρησαν για το ρομαντικό του ειδύλλιο με τον Pepe Fanjul, ένα λατίνο μεγιστάνα στη βιομηχανία της ζάχαρης.


Tory Burch

Η σχεδιάστρια μόδας Tory Burch χώρισε με τον επιχειρηματία Chris Burch, με τον οποίο είχε αποκτήσει τρία παιδιά το 1996. Εκείνη την εποχή δημοσιεύματα του Τύπου την ήθελαν να σχετίζεται με ένα φίλο του άντρα της. Αφού βγήκε το διαζύγιό της είχε σχέσεις με πολλούς άντρες μεταξύ των οποίων οι: Ron Perelman, Lance Armstrong, André Balazs και Lyor Cohen διευθυντή της Warner Music Group.


Mercedes Bass

Η νυν κυρία Sid Bass ήταν παντρεμένη για 15 χρόνια με τον Πρέσβη Francis L. Kellogg, προτού τον αφήσει για το δισεκατομμυριούχο νυν σύζυγό της, τον οποίο γνώρισε σε ένα πάρτι ενώ κι εκείνος ήταν παντρεμένος. Φήμες τους ήθελαν να έχουν καταφύγει σε ένα ρομαντικό ξενοδοχείο στο Παρίσι, απ’ όπου τηλεφώνησαν στους συζύγους τους για να τους πουν ότι θέλουν διαζύγιο.


Gloria Vanderbilt

Η κοσμική κληρονόμος Gloria Vanderbilt είχε παντρευτεί τέσσερις φορές και είχε αρκετές σχέσεις με πολλούς άντρες, στους οποίους μάλιστα αναφερόταν στην αυτοβιογραφία της. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν οι: Howard Hughes, Gene Kelly, Marlon Brando και Frank Sinatra. Το 2005 η 86χρονη Gloria δήλωσε ότι ποτέ δεν ανησύχησε ότι δε θα βρει κάποιο σύντροφο.


Sharon Bush

Το όνομα της Sharon Bush, μητέρα της διάσημης σχεδιάστριας μόδας Lauren Bush, είχε αναμιχθεί με ένα από τα πιο διαβόητα «πολιτικά διαζύγια» της τελευταίας δεκαετίας. Ο πρώην σύζυγός της Neil Bush, παραδέχτηκε ότι την απάτησε πολλές φορές και το 2004 την άφησε μετά από 23 χρόνια γάμου.