Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πώς αισθάνεται που η γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι αποφυλακίζεται σε 1,5 χρόνο, ενώ επίσης, αναφέρθηκε και στον άντρα που τη στήριξε σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία.

Όπως εξήγησε, η επερχόμενη αποφυλάκιση της Έφης Κακαράντζουλα είναι ένα γεγονός που της προκαλεί ανησυχία, ενώ η ίδια μίλησε και για το Εφετείο για την υπόθεσή της, όπου στόχος της καταδικασθείσας είναι η μείωση της ποινής της.

«Προφανώς μετά από μία τέτοια επίθεση, τίποτα δεν είναι εύκολο και ευχάριστο. Έβαλα πραγματικά τα δυνατά μου, όλη μου τη θέληση, όλες μου τις δυνάμεις, όλη μου την υπομονή και επιμονή, για να κάνω σχετικά νωρίς το επόμενο βήμα, και μετά το επόμενο. Έχουν περάσει τώρα τέσσερα χρόνια και είμαι σε αυτό το στάδιο», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Μιλώντας για την επερχόμενη αποφυλάκιση της γυναίκας που της επιτέθηκε, η ίδια είπε: «Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Δεν μου είναι πολύ ευχάριστο, δεν με κάνει να νιώθω ασφαλής. Είναι ένα πολύ δύσκολο συναίσθημα. Όταν ξέρεις ότι ένας άνθρωπος σε έχει κυνηγήσει κυριολεκτικά για να σε σκοτώσει, και μία, και δύο, και πέντε φορές, και δεν έχει μετανιώσει για όλο αυτό, παρόλο που έχει συλληφθεί, αυτό με κάνει και ανησυχώ».

«Ο στόχος της είναι να μειώσει την ποινή της στο Εφετείο. Στατιστικά στα Εφετεία μειώνονται οι ποινές, συνήθως. Αλλά, πιστεύω ότι στη δική μου περίπτωση, με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία, δεν βρίσκω λογική πάνω σε αυτό, δεν μπορώ να σκεφτώ με ποιον τρόπο θα μπορούσε να συμβεί», περιέγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου και πρόσθεσε: «Ετοιμάζομαι να κάνω αγωγή στα αστικά δικαστήρια για αποζημίωση, το έχω συζητήσει με τον δικηγόρο μου και το δουλεύουμε. Αν και όταν προκύψει οποιαδήποτε αποζημίωση, εγώ από εκείνη δεν θέλω χρήματα προσωπικά, θέλω να πάνε στο ίδρυμά μου προς υποστήριξη των εγκαυματιών».

Τέλος, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε στον σύντροφο που τη στήριξε τη δύσκολη περίοδο της ζωής της που ακολούθησε την επίθεση που δέχτηκε, αποκαλύπτοντας πως πλέον έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

«Ήμουν αρκετά τυχερή σε αυτό το κομμάτι που από πολύ νωρίς βρέθηκε ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα μου και μου έδειξε πραγματικά την αγάπη του και τον έρωτά του, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για εμένα, που δεν μπορούσα να το ζήσω και να το ευχαριστηθώ 100%. Όμως ήταν εκεί. Δεν είναι ακόμα στη ζωή μου αυτός ο άνθρωπος, όχι. Ήρθαν έτσι τα πράγματα που δεν είναι», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.