Η Λίτσα Πατέρα εντοπίστηκε από την κάμερα της εκπομπής Breakfast@star το πρωί της Τρίτης 28/5 και η Σοφία Μανουσακίδου την ρώτησε σχετικά για το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα όσο και της Μπέττυς Μαγγίρα

«Δεν ξέρω παιδιά για τον Γιώργο Λιάγκα, είναι νωρίς. Ίσως την άλλη εβδομάδα να έχουμε κάποια νέα που να μπορούμε να πούμε και να σας βοηθήσουμε. Ό,τι κι αν ακούγεται, δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε ένα υποθετικό πράγμα και τόσο σοβαρό» τόνισε στην αρχή η Λίτσα Πατέρα και συμπλήρωσε: «Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν ήταν καθόλου ανήσυχη. Είναι ζωντανή, χαρούμενη και ζωηρή όπως πάντα. Να σας πω κάτι; Είμαστε σε μία δουλειά, που υπάρχει κι αγωνία κι ένταση και προσπάθεια. Όταν έχεις προσπαθήσει να κάνεις το καλύτερο κι ακούγονται ορισμένα πράγματα, τα οποία ίσως είναι κι ανεύθυνα κι ίσως να είναι κι αλήθεια, δεν είναι ωραίο πράγμα ρε παιδιά.»

«Οι πλανήτες είναι πολύ καλοί και τώρα γίνονται πράγματα. Είναι πολύ ωραίες αυτές οι μέρες και προσπαθήστε να κάνει ο καθένας το καλύτερο για τον εαυτό του» κατέληξε η ίδια.