Ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου μίλησαν στην εκπομπή «Όσα δε λέμε» με παρουσιάστρια την Άννα Δρούζα. Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και 18 χρόνια άνοιξε το σπίτι του στην Αίγινα και μίλησε μεταξύ άλλων για τη γνωριμία του.

Ο πρόεδρος του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, αποκάλυψε την πρώτη σκέψη που έκανε για την Δανάη Στράτου: «Από την πρώτη στιγμή τα φτιάξαμε. Όταν ξαναβρεθήκαμε στο γεύμα εκείνο, η πρώτη σκέψη μου ήταν ότι “εδώ είμαστε”. Από εκείνο το βράδυ της είπα να γεράσουμε μαζί και μου είπε “ναι”».

«Υπήρχαν συναντήσεις που δεν υπήρχε ερωτική διάθεση, απλά χημεία. Την πρώτη φορά που τον είδα στη ζωή μου με την κοινή φίλη μας σε ένα μπαρ σκέφτηκα “α, τελικά υπάρχουν όλα σε ένα”. Ο Γιάνης μου φάνηκε πάρα πολύ έξυπνος, όταν μιλούσα, ήθελε να με ακούσει και είχε και χιούμορ». Έχουμε περάσει πάρα πολλές δυσκολίες, μας έχουν σφυρηλατήσει, περάσαμε από χίλια κύματα, όχι μόνο στη σχέση μας, αλλά και από εξωτερικούς παράγοντες. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ να αξίζει η ζωή μου να τη ζω χωρίς εκείνον. Ο Γιάνης έχει πάρα πολύ δύσκολο χαρακτήρα και εγώ επίσης, είμαστε και οι δυο πάρα πολύ έντονοι άνθρωποι» δήλωσε η Δανάη Στράτου και τόνισε ότι ο σύζυγός της είναι πιστός άνθρωπος. «Είμαστε σαν βράχος ο ένας για τον άλλον» πρόσθεσε.

«Ζηλεύω πάρα πολύ, είμαι συνέχεια ζηλιάρης, χωρίς να γίνεται τίποτα. Εγώ το δηλών για να είμαστε ξεκάθαροι. Για εμένα η Δανάη δεν είναι δεδομένη. Είναι μια υγιής ζήλεια. Κι εκείνη είναι ζηλιάρα!» αποκάλυψε ο Γιάνης Βαρουφάκης.