Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μιλώντας τόσο για τα τηλεοπτικά της σχέδια, όσο και για τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν.

Ειδικότερα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πραγματικά δεν ξέρω κάτι ακόμα για το GNTM. Αν γίνει, όμως, σίγουρα θα ήθελα να συμμετέχω. Σίγουρα θα ήθελα να είμαι στο μεγαλύτερο του μέρος γιατί το αγαπάω και το λατρεύω το πρότζεκτ. Δεν το έχω κάνει όμως αυτό το κομμάτι (σ.σ. της παρουσίασης) οπότε είναι κάτι καινούργιο και πάλι, που θα έπρεπε να δοκιμάσω. Είμαι φυσικά ανοιχτή, είναι το πρότζεκτ που με έφερε στην Ελλάδα και με ανέδειξε. Για αυτό βρίσκομαι εδώ και σήμερα».

«Τώρα, λόγω ηλικίας, πρέπει να γράφω »παρουσιάστρια» πρώτα στο βιογραφικό μου γιατί το «μοντέλο» δεν το πιστεύουν! Θα έπρεπε να βάλω «παλαίμαχος» μπροστά».

«Δεν ξέρω αν υπάρχει ερώτηση για το αν το έχει, το να βρεθεί στο Tv Queen. Το θέμα είναι, αν το θέλει και αν την καλύπτει. Από κει και πέρα είναι όλο δικό της» πρόσθεσε επίσης, όσον αφορά την καλή της φίλη, Έλενα Χριστοπούλου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις στην εκπομπή του Alpha.