Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο τραγουδιστής των Metallica, Τζέιμς Χέτφιλντ, για να τιμήσει τη μνήμη του αγαπημένου του συναδέλφου Lemmy των Motorhead.

Με μία ανάρτηση του στο Instagram την Τετάρτη ο καλλιτέχνης του διάσημου heavy metal συγκροτήματος παρουσίασε το νέο του τατουάζ στο μεσαίο του δάχτυλο, έναν άσσο μπαστούνι (Aces of Spades) εμπνευσμένο από ομώνυμο τραγούδι των Motorhead. Αλλά το τατουάζ είναι μοναδικό για άλλον λόγο καθώς κατά τη δημιουργία, του μέσα στο μελάνι που χρησιμοποιήθηκε, αναμείχθηκε με τις στάχτες του Lemmy, από τα κατάλοιπα που είχε ο τραγουδιστής των Metallica.

«Ένας χαιρετισμός στον φίλο και εμπνευστή μου κ. Lemmy Kilmister. Χωρίς αυτόν, δεν θα υπήρχαν οι Metallica» , έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας ο Χέτφιλντ

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το τατουάζ, σχεδιασμένο από τον διάσημο τατουατζή Corey Miller, σημαίνει «ότι ακόμα μπορεί να πετάει σαν πουλί στον κόσμο».

Ο Lemmy πέθανε από καρκίνο το 2015 και τότε ο Χέτφιλντ είχε δηλώσει διαλυμένος: «Η εικόνα μου για αυτόν ήταν ως ένα άγαλμα ενός άνδρα που ήταν αθάνατος. Όταν έφυγε με τρόμαξε, σαν να λέω, “πού είναι ο αρχηγός μας τώρα;”. Ήταν ένας πατέρας για εμάς. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχαν οι Metallica. Όταν ήταν εδώ, απλά ένιωθες ότι τα πράγματα θα πάνε καλά».