Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media με την τραγουδίστρια να δημοσιεύει σχεδόν σε καθημερινή βάση βίντεο με την ίδια να τραγουδάει είτε μέσα στο αυτοκίνητό της είτε μέσα στο καμαρίνι με τους μουσικούς της.

Αυτή τη φορά, η Νατάσα Θεοδωρίδου ξεκίνησε τη μέρα της με μία φωτογραφία του αδελφού της, Θαλή και της μητέρας της, Σοφίας. Οι δυο τους ποζάρουν στο ασανσέρ με τη Νατάσα Θεοδωρίδου να σημειώνει: «Έτσι ξεκινάει ωραία η μέρα».

H τραγουδίστρια είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και έχει μια μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της. Σε μία παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό GlOW, η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε εξηγήσει πώς η μητέρα της, Σοφία, την επηρέασε και στον τρόπο σκέψης και ανατροφής στις δικές της κόρες: «Δεν θεώρησα ποτέ ότι τα παιδιά πρέπει να είναι γύρω από μένα. Οι γονείς μου δούλευαν και οι δύο. Εγώ γεννήθηκα το ’70 και από το ’75 και μετά δούλευε η μαμά μου. Αυτό ήταν προχωρημένο για την εποχή. Όταν δουλεύει η μητέρα αλλάζει το σύστημα στο σπίτι. Λειτουργείς πιο ανεξάρτητα».