Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση βρέθηκαν στην Κρήτη μαζί με την κόρη τους και φυσικά επισκέφθηκαν τον πνευματικό τους στα Χανιά, π. Δημήτριο Λουπασάκη, από τον οποίο μάλιστα προέκυψε και η γνωριμία του ζευγαριού.

Οι γονείς πήγαν στον Άγιο Ματθαίο μαζί με το μωρό τους προκειμένου ο πνευματικός να γνωρίσει τη μικρή, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβηκε στο Instagram που δείχνει τον πνευματικό Πατέρα να ευλογεί την μικρή: «Όταν δίνεις αγάπη, παίρνεις αγάπη και η αγάπη είναι δύσκολή να τη δώσεις. Πρέπει να έχεις πολύ ωραία ψυχή και να είσαι απελευθερωμένος για να μπορέσεις να αγαπήσεις τον άνθρωπο. Κι όταν αγαπάς τον άνθρωπο, τότε ο Θεός σε ευλογεί και είσαι κοντά του», αναφέρει ο ίδιος στο βίντεο.

Ο πρώην νικητής του Survivor σημείωσε κάτω από τη λεζάντα της ανάρτησης του: «Κατά την επίσκεψη μας στην Κρήτη δεν θα γινόταν να μην πάμε στον Άγιο Ματθαίο στα Χανιά για να συναντήσουμε τον πνευματικό μας πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη. Ο λόγος του μας δίνει πάντα δύναμη και έτσι του ζήτησα να δώσει μερικές ευχές στον κόσμο. Εσάς! που μας στέλνετε μηνύματα πόνου και αγάπης προσπαθώντας να βρείτε τον Π. Δημήτριο για τις δικές σας δοκιμασίες. Να έχουμε όλοι την ευχή του».

Πως γνωρίστηκαν μέσω του Πατέρα Δημήτριου

Αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο Ιούλιο, πριν παντρευτούν, το ζευγάρι είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά κι εκεί αποκάλυψαν πως γνωρίστηκαν μέσω του πνευματικού, όταν εκείνος ήταν ακόμη στον Λυκαβηττό.

«Ο λόγος που γνωριστήκαμε ήταν ιδιαίτερος . Δεν γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα ή έξω ή σε κάποιο πλατό. Ο λόγος ήταν ο πατέρας Δημήτριος, που τότε ήταν στον Λυκαβηττό. Πρόκειται για έναν ιερέα, που απλά βοηθά κόσμο», είχε τόνισε η Δήμητρα Βαμβακούση ενώ ο σύζυγος της πρόσθεσε: «Έχουμε κοινό πνευματικό, είναι ο συγκεκριμένος, δεν το γνώριζα τότε. Βρεθήκαμε στο ίδιο μέρος εξαιτίας του πατέρα και του προσκυνήματος αυτού. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τον ίδιο. Προσπαθούμε να μάθουμε γιατί τον απομάκρυναν. Τον επισκεφτήκαμε πρόσφατα στην Κρήτη για να τον δούμε. Μας λείπει».