Ο Έλον Μασκ πήρε το μέρος του Τζόνι Ντεπ εναντίον της Disney και οι χρήστες του Twitter επανέφεραν στο προσκήνιο τη σχέση που είχε ο πρώτος με την Άμπερ Χερντ, που υπήρξε πρώην σύζυγος του ηθοποιού.

Σύμφωνα με το thedirect.com, κυκλοφορεί η φήμη πως η διάσημη εταιρεία σκέφτεται να φέρει την ηθοποιό Άγιο Εντέμπιρι, γνωστή από τον ρόλο της στη σειρά «The Bear», στο ρόλο του Τζακ Σπάροου για τους «Πειρατές της Καραϊβικής 6».

Έτσι, ο δισεκατομμυριούχος έκανε ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) και έγραψε πως «η Disney είναι χάλια».

Ορισμένοι φανατικοί της εταιρείας λοιπόν, κατηγόρησαν για ρατσισμό και μισογυνισμό τον Μασκ, επειδή διαφωνεί με την επιλογή να πρωταγωνιστήσει μια μαύρη γυναίκα, σύμφωνα με τη marca.com,

Ωστόσο, άλλοι επανέφεραν στην επιφάνεια τη σχέση που είχε ο Έλον Μασκ με την Άμπερ Χερντ, καθώς επίσημα ήταν ζευγάρι μετά το διαζύγιο με τον Ντεπ, όμως φέρεται να διατηρούσαν σχέση πριν χωρίσουν.

Η ηθοποιός Άγιο Εντέμπιρι

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της δίκης η Χερντ με τον Τζόνι Ντεπ, είχε ζητήσει από τον πρώην σύντροφό της να καταθέσει υπερ και εκείνος είχε αρνηθεί.

Έτσι, μερικοί αστειεύτηκαν με την ανάρτηση του Μασκ, ενώ άλλοι υποστήριξαν πως πήρε το μέρος του ηθοποιού για να «ξεπλύνει την ντροπή», επειδή φέρεται να στήριζε τις κατηγορίες της Χερντ, που ανατράπηκαν στο δικαστήριο.