Για τη γέννηση της κόρης του, την καριέρα του αλλά και τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού, μίλησε σε συνέντευξή του την Τετάρτη (7/2) ο Γιώργος Παπαγεωργίου. «Όλα όσα είδα κατά τη διάρκεια του τοκετού της Δανάης με έκαναν να υποκλιθώ στη γυναικεία φύση» αποκάλυψε ο ηθοποιός ερωτηθείς για κάτι τόσο σημαντικό, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα», ο Γιώργος Παπαγεωργίου αρχικά μίλησε για τα μπερδέματα που έχει προκαλέσει: «Από τότε που άφησα το μουστάκι, μου λένε ότι μοιάζω με τον Φρέντι Μέρκιουρι. Είναι τιμή μου, ήταν το ίνδαλμά μου. Στο γυμναστήριο με είχαν μπερδέψει με τον Γιάννη Νιάρρο. Δεν είπα κάτι, δεν ήθελα να τους το χαλάσω.

Λένε ότι είμαι ο γιος της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη μέχρι και σήμερα. Ήθελα να διαχωρίσω εντελώς το όνομά μου από την καριέρα της μητέρας μου. Στον χώρο μας υπάρχει πολλή κακία και τοξικότητα. Ο χώρος και το κοινό πολύ γρήγορα κατάλαβε ότι αυτό που κάνει κανείς είναι προσωπικές δουλειές. Είμαστε πολύ κοντά με τη μητέρα μου, έχουμε κάνει μία δουλειά μαζί και θα κάνουμε και επόμενες» υπογράμμισε, ενώ όσον αφορά πιθανή συνεργασία με τη σύζυγό του είπε:

«Με τη γυναίκα μου, Δανάη Μιχαλάκη, θέλουμε πολύ να παίξουμε μαζί. Μας έχει γίνει πρόταση δύο φορές για τηλεοπτική σειρά. Το να σκηνοθετήσω στο θέατρο τη Δανάη είναι κάτι που δεν το θέλουμε. Όταν υπάρχει η συνέχεια της δουλειάς στο σπίτι, φοβάμαι ότι μελλοντικά μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις. Δεν νομίζω ότι η Δανάη είναι απόλυτη στο να την σκηνοθετήσω, αλλά ξέρει τον λόγο που δε θέλω» σημείωσε.

«Ο τοκετός για εμένα ήταν μια εμπειρία ζωής, νιώθω πολύ καλά με τον ρόλο του πατέρα»

«Ήμουν παρών στον τοκετό της Δανάης. Με χρειαζόταν για ψυχολογικούς λόγους. Όλα όσα είδα κατά τη διάρκεια του τοκετού με έκαναν να υποκλιθώ στη γυναικεία φύση. Ο τοκετός για εμένα ήταν μια εμπειρία ζωής, νιώθω πολύ καλά με τον ρόλο του πατέρα. Θέλω να είμαι πολύ υποστηρικτικός με τη γυναίκα μου. Η κόρη μου μού λείπει κάθε φορά που δεν είμαι στο σπίτι» τόνισε συγκινημένος ο ηθοποιός και συμπλήρωσε:

«Από τότε που έγινα και εγώ μπαμπάς, καταλαβαίνω πολύ περισσότερο τον πατέρα μου. Όταν η κόρη μου μπει στην εφηβεία, πιστεύω θα καταλάβω πολύ την υπομονή που είχε με εμένα ο πατέρας μου».

Στο ενδεχόμενο η κόρη του να θελήσει μελλοντικά να γίνει ηθοποιός, ο Γιώργος Παπαγεωργίου δήλωσε: «Δεν θέλω να κάνω πράγματα που δε θα ήθελα να μου κάνουν. Αν η κόρη μου θελήσει να γίνει ηθοποιός, δε θα της «κόψω τα φτερά» ούτε θα της ανοίξω τις πόρτες διάπλατα».

«Στα οικογενειακά τραπέζια μιλάμε πολύ για τις δουλειές μας και συμβουλεύει ο ένας τον άλλον. Δεν μπορώ να πω ότι οι συμβουλές που έχω ακούσει ήταν πάντα οι σωστές». Όσο για τον εαυτό του, είπε προς το τέλος της συνέντευξης: «Είμαι ένας πολύ κακός ατζέντης του εαυτού μου. Έχω αρνηθεί αρκετούς ρόλους, που έγιναν μετέπειτα επιτυχίες».