Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου έγιναν για πρώτη φορά γονείς, σύμφωνα με την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο σήμερα το πρωί (21/11) το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 2.900 γραμμαρίων, σε ιδιωτικό μαιευτήριο των Αθηνών.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δάναη» έστειλε τις ευχές της στο ζευγάρι λέγοντας: «Να τους ζήσει, υπέροχο ζευγάρι, υπέροχοι άνθρωποι και με φανταστική γιαγιά (σ.σ Φιλαρέτη Κομνηνού). Τη μία την ξέρουμε, φαντάζομαι για να είναι η μία έτσι θα είναι και η άλλη έτσι, αν κρίνουμε από τα παιδιά», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Πάντως η εγγονή της Φιλαρέτης Κομνηνού ήρθε λίγο νωρίτερα απ’ ότι την περίμενε η γιαγιά Φιλαρέτη, η οποία είχε πει σε συνέντευξή της πως περίμεναν τη μικρούλα να γεννηθεί τον Δεκέμβριο.

«Τον Δεκέμβριο θα γεννήσει. Δεν μπορούσα να το κρατήσω και εκφράστηκα θριαμβευτικά στο Instagram. Το ήθελα και το έλεγα και πριν ότι περιμένω πότε θα έρθει αυτή η στιγμή. Έχω ένα καρδιοχτύπι, ένα παρατεταμένο τρακ και περιμένω τη στιγμή που θα δω αυτό το πλασματάκι. Συγκινούμαι, αφορά όλες τις γυναίκες και όλες εμάς που περιμένουμε το παιδί του παιδιού μας. Με περιμένει ένας μεγάλος έρωτας» είχε πει η Φιλαρέτη Κομνηνού σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» τον Οκτώβριο.

«Έγινε ένα κάλεσμα στο σπίτι των παιδιών. Εγώ, ο πρώην σύζυγός μου και οι γονείς της Δανάης. Νομίζαμε ότι ήταν απλά ένα οικογενειακό κάλεσμα. Μόλις μας το είπανε, δεν μπορούσα να μιλήσω. Κάποιος τραβούσε βίντεο και όταν το είδα μετά, ήμουν άλαλη. Μου πήρε χρόνο για να εκφραστώ. Τώρα ζούμε την εποχή της γλυκιάς αναμονής. Ανταλλάσουμε με τη Δανάη σχεδόν καθημερινά βίντεο με μωράκια, φωτογραφίες με βρεφούλια. Γλυκαινόμαστε.Θέλω να είμαι εκεί, διαθέσιμη να βοηθήσω, όσο θέλουν τα παιδιά και όσο μου ζητούν τη βοήθειά μου να είμαι εκεί παρούσα. Εδώ συμβαίνει με ένα γεγονός που θα ισοπεδώσει τα πάντα στις ζωές μας. Θα ασχολούμαι τώρα εγώ με άλλα θέματα;» είχε πει η ηθοποιός αποκαλύπτοντας και πώς έμαθε το ευτυχές γεγονός και δήλωσε έτοιμη να αντιμετωπίσει τον νέο της «ρόλο» ως γιαγιά, αφού θέλει να είναι παρούσα σε ό,τι χρειαστούν ο γιος της και η σύζυγος του.

Ήταν τον Αύγουστο, όταν η Δανάη Μιχαλάκη αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της με μια ανάρτηση στο Instagram και δέχθηκε αμέτρητες ευχές από συναδέλφους και fans, αφού μαζί με την εγκυμοσύνη της γιόρταζε και τα γενέθλιά της και την επέτειο του γάμου.

«Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!» είχε γράψει η ηθοποιός.

Ενώ σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε πει για την εγκυμοσύνη πως η πρώτη περίοδος ήταν υπέροχη, ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε πως «ειδικά όταν θέλεις να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι, νιώθεις χαρά και ανυπομονησία, καθόλου άγχος και στρες. Χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται με την εγκυμοσύνη. Λόγω της εγκυμοσύνης μου, άλλαξε λίγο το σενάριο της Παραλίας, αλλά ήταν φοβεροί οι σεναριογράφοι και οι παραγωγοί και το βρήκαμε» είχε τονίσει και για τον σύντροφό της είπε: «Ήμασταν μαζί με τον Γιώργο όταν μάθαμε τα νέα της εγκυμοσύνης και ένιωσε κι εκείνος τον ίδιο ενθουσιασμό, την ίδια χαρά. Θα ήμουν εξίσου χαρούμενη αν περίμενα αγοράκι, αν και πάντα έλεγα ότι θέλω κορίτσι, και η αλήθεια είναι ότι το ένιωθα ότι είναι κορίτσι. Έχω σκεφτεί ότι θέλω να είμαι όσο μπορώ με το παιδί, είναι προτεραιότητα μου να είμαι παρούσα, δεν με αγχώνει το τι θα κάνω με τη δουλειά».

Και ο Γιώργος Παπαγεωργίου σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε τονίσει: «Νομίζω ότι είμαι έτοιμος. Τόσο καιρό προσπαθώ να οργανώσω όλα τα του σπιτιού. Αυτό το χέρι, το τι βίδα έχει σφίξει και το τι έπιπλο έχει φτιάξει, δε το πίστευα στη ζωή μου ότι θα γίνει. Όλοι οι φίλοι που είναι γονείς, και οι άντρες, μου λένε ότι όταν γεννηθεί το παιδί θα αλλάξει όλη μου η ζωή. Περιμένω να δω, μάλλον θα γίνει».