Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της 21χρονης Ραφαέλας Πιτσικάλη, η οποία έδινε πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Τους τελευταίους μήνες της ζωής της, η Ραφαέλα νοσηλευόταν σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Αμερικής.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου, ιδιοκτήτρια της εταιρείας «La vie en Rose» αποχαιρέτησε τη Ραφαέλα Πιτσικάλη με τον δικό της τρόπο. Με δύο αναρτήσεις στα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η κα Κατσαφάδου μίλησε για την 21χρονη κοπέλα και τις άριστες σχέσεις που είχαν.

Αρχικά, η Δήμητρα Κατσαφάδου είχε ενημερώσει τους ακολούθους της από χτες το βράδυ για τη δύσκολη νύχτα που πέρασε η Ραφαέλα Πιτσικάλη. Ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία, έγραψε: «Το αστέρι μου δίνει ίσως την κρισιμότερη μάχη απόψε. Μπορείτε όλοι μαζί να προσευχηθούμε για εκείνη, σας παρακαλώ; Να νικήσει!».

Όμως, σήμερα, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο οποίο οι δυο γυναίκες είναι αγκαλιά και η 21χρονη ζητούσε χρηματική βοήθεια «για να νικήσει τον καρκίνο για τρίτη φορά», η Δήμητρα Κατσαφάδου έγραψε: «Όντως άγγελος κόρη μου. Λατρεμένη μου, το ξέρω ότι είσαι στον παράδεισο, ψυχή μου. Είσαι στο φως γιατί μόνο εκεί ανήκεις».