Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη έδωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς και τα όσα είπε έφεραν την έντονη ενόχληση του παρουσιαστή Ετεοκλή Παύλου.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος και φέτος συνεργάζεται με τη Μπέττυ Μαγγίρα, στην εκπομπή του Ant1 «I love Σου Κου» σχολίασε, μεταξύ άλλων, για τις ψυχαγωγικές εκπομπές και τα νούμερα τηλεθέασης λέγοντας «Χαίρομαι που ο ΑΝΤ1 είπε “Ok” να συνεχίσω με τη Μπέττυ γιατί μπορεί να ήθελε να αλλάξει όλο το προϊόν. Ως τηλεθεατής θα έλεγα ότι είναι μία από τις βαρετές τηλεοπτικές χρονιές. Ως μέλος μιας τηλεοπτικής ομάδας βλέπω ότι είμαστε σε μια χρονιά χωρίς υλικό, φτώχεια. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε υλικό, ενώ δεν υπάρχει, και το κάνουμε με άτσαλο τρόπο. Πρέπει αυτές οι εκπομπές να φεύγουν, δεν έχουμε πια τι να πούμε. Πρέπει να δημιουργήσουμε πρωτότυπο υλικό. Βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης. Είτε ισχύουν, είτε δεν ισχύουν, οφείλουμε να τα βλέπουμε. Ο κόσμος επηρεάζεται όταν ακούει στις εκπομπές για τα νούμερα τηλεθέασης. Είναι μίζερο να σχολιάζει η μία εκπομπή τα νούμερα της άλλης. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Προφανώς και θα πήγαινα απέναντι από τη Μπέττυ», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μακαλιάς και η τοποθέτησή του σχετικά με τις εκπομπές που δεν έχουν περιεχόμενο και πρέπει να φύγουν από την τηλεόραση, έφερε την αντίδραση του Ετεοκλή Παύλου.

«Είπε κάποια πράγματα που διαφωνώ και προβληματίστηκα. Μίλησε για εκπομπές, για έλλειψη υλικού, ότι είναι βαρετές. Η λέξη φτώχεια, φρέσκες ιδέες και ότι προσπαθούμε να δημιουργήσουμε υλικό άγαρμπα και άτσαλα… Πραγματικά αυτά είναι στο χέρι μας, να δημιουργήσουμε περιεχόμενο, και η λέξη φτώχεια, είναι πολύ άκομψο να το ακούω αυτό. Είναι σαν να λέει ότι όλες οι εκπομπές έχουν φτώχεια. Στο χέρι του είναι, σε εκπομπή είναι. Τα παιδιά εδώ τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ για να μην είναι φτωχή η εκπομπή. Πάρε μια κάμερα, Δημήτρη μου, βγες έξω και δημιούργησε θεματολογία. Εγώ έχω μάθει να σέβομαι τη δουλειά των δημοσιογράφων», είπε φανερά ενοχλημένος ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου σχολίασε από την πλευρά της: «Όταν το άκουσα αυτό δεν σκέφτηκα μόνο την εκπομπή, σκέφτηκα και το κανάλι, ότι αυτό δεν θα τους πολυαρέσει».