Εις γάμου κοινωνία ήρθαν οι ηθοποιοί Νίκος Κουρής και Έλενα Τοπαλίδου. Το ζευγάρι μετράει 18 χρόνια σχέσης και έναν 17χρονο γιο, φέτος όμως αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με θρησκευτικό γάμο.

Το μυστήριο έλαβε χώρα την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, νωρίς το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου – Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου.

Στο πλευρό τους βρέθηκαν αρκετά αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και καλλιτέχνες από τον χώρο της υποκριτικής και της μουσικής.

Η Έλενα Τοπαλίδου επέλεξε νυφικό σε vintage γραμμή και αντί για κλασικές λευκές γόβες συνδύασε dark gold pumps, ενώ έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον γιο της, Πέτρο. Αμέσως μετά το τέλος της τελετής, οι νεόνυμφοι αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά, με τους καλεσμένους να τους «λούζουν» με ρύζι για να ριζώσουν για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου, το ζευγάρι είχε οργανώσει ένα μεγάλο πάρτι για τους ίδιους και τους φίλους τους. Κατά τη διάρκεια αυτού του πάρτι, η Έλενα Τοπαλίδου και ο έφηβος γιος της είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη για τους καλεσμένους τους. Η ηθοποιός-χορογράφος με τον 17χρονο γιο της χόρεψαν ένα εντυπωσιακό ταγκό με τον Νίκο Κουρή να τους καμαρώνει.

Στη συνέχεια όμως, η νύφη αφιέρωσε και ένα αισθησιακό τσιφτετέλι στον σύζυγό της, Νίκο Κουρή, ενώ εκείνος με τη σειρά του χόρεψε ζεϊμπέκικο για χάρη της.

Υπήρξε όμως μια κίνηση που προκάλεσε αντιδράσεις. Την ώρα του μυστηρίου, όταν ο ιερέας είπε «η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα», η Έλενα σήκωσε το πόδι της προς τα πίσω κι έκανε μια πιρουέτα. Η κίνησή της αυτή δίχασε το Πρωινό και προκάλεσε μεγάλες εντάσεις μεταξύ των συνεργατών της εκπομπής.

«Είναι ασέβεια στον χώρο. Θα μπορούσε να επιδείξει εγκράτεια στις επιθυμίες της. Λίγο μετά θα κατέβαινε από αυτό το κατώφλι, θα πήγαινε στο νυχτερινό κέντρο. Μην τα κάνουμε όλα ίσιωμα», είπε η ‘Άρια Καλύβα.

«Δεν με δυσαρεστεί καθόλου αυτή η εικόνα. Αλήθεια το λέω», σχολίασε ο Βαγγέλης Περρής και η δημοσιογράφος του απάντησε: «Είναι θέμα αισθητικής, δεν έχουμε όλοι την ίδια αισθητική».

«Εκεί μέσα υπάρχουν εικόνες με τάματα ανθρώπων που εναποθέτουν όλες τους τις ελπίδες στον Θεό και μπροστά σε αυτές τις εικόνες βλέπουμε μια γυναίκα να κάνει χορευτικές φιγούρες. Μου χαλάει την αισθητική, θεωρώ ότι είναι ασέβεια», είπε σε έντονο ύφος η Άρια Καλύβα.

Τη δε, κίνηση της νύφης τώρα προσπάθησε να αντιγράψει η Δανάη Μπάρκα.