Ο Κώστας Φραγκολιάς πέρασε από «ανάκριση» σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Το μέλος της ομάδας της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο «Happy Day» του Alpha μίλησε στην στήλη «Ξέρω το ένοχο παρελθόν σου» και έκανε ορισμένες αποκαλύψεις σχετικά με το τι απαγορεύεται ειδικά σ’ εκείνον και τον συνεργάτη του Δημήτρη Παπανώτα.

Είπε πως κάθε μέρα εκμεταλλεύεται τη θέση του για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του αναφερόμενος στο γεγονός πως έχει το… ελεύθερο να τρώει στο πλατό της εκπομπής που συμμετέχει ακόμη κι αν αυτό προκαλεί τις αντιδράσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή. «Μου είπαν θα μπορείς να τρως, να κουρεύεσαι κι έχεις κι ένα περιθώριο (αργοπορίας) μισής ώρας», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν είναι γυμνιστής, ο Κώστας Φραγκολιάς, απάντησε: «Όχι, αλλά όταν ήμουν στο MAD είχαμε ένα μικρό δωματιάκι και ήταν δίπλα άλλο ένα που αλλάζαμε όλοι… ». «Και μετά κυκλοφορούσατε όλοι γυμνοί στους διαδρόμους;» ρωτήθηκε για να αποκριθεί: «Δεν υπήρχαν τότε κινητά», υπογράμμισε. Κι έκανε την αποκάλυψη: «Μου έχουν απαγορεύσει από το κανάλι να κυκλοφορώ γυμνός. Το έχουν απαγορεύσει για εμένα και τον κύριο Παπανώτα, ειδικά».

Επιπλέον, είπε πως ο ύπνος είναι πιο σημαντικός για εκείνον από το σεξ, δραστηριότητα στην οποία «ήμουν ο καλύτερος, ενώ τόνισε πως «έκανα πρόταση γάμου ξαπλωμένος, όχι γονατιστός».