Ο Κώστας Μπίγαλης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στη διεθνή καριέρα που προσπάθησε να κάνει, τα τραγούδια του, τον Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά και τον διαγωνισμό της Eurovision.

«Ξεχωρίζω το τραγούδι του “Αιγαίου τα μπλουζ”. Το 1993 με τον δίσκο «Μέλισσες» έγινε χαμός. Η δισκογραφική, μου απέκρυψε το μέγεθος της επιτυχίας μου, πιθανόν για να μην ζητήσω παραπάνω χρήματα. Ακόμα δεν έχει βρεθεί ο καινούριος Κώστας Μπίγαλης. Προσπάθησα να κάνω διεθνή καριέρα, αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει», είπε αρχικά ο Κώστας Μπίγαλης.

«Το “I miss you” είναι βιωματικό τραγούδι. Δεν μετάνιωσα που είπα λαϊκά τραγούδια. Μου είπε ο Τέρενς Κουίκ να αλλάξω το όνομά μου», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο ανέφερε πως, «ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένας ευφυής άνθρωπος. Όταν είναι στα καλά του πιστεύω ότι προσφέρει».

«Δεν ασχολούμαι με τη Eurovision. Από το 2000 έχει γίνει ένα show. Στις άλλες χώρες η Eurovision θεωρείται κιτς. Πλέον δεν θυμίζει διαγωνισμό τραγουδιού η Eurovision, για εμένα είναι άκυρη».