Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έχει βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο χάρις στο ντοκιμαντέρ για την καριέρα του που έκανε πρεμιέρα στο Netflix. Έτσι, τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του Άιντα Φιλντ εδώ και καιρό μιλούν για διάφορες πτυχές της ζωής τους. Ένα από τα τελευταία κεφάλαια αφορά στο γιατί ενώ εκείνοι πετούν στις άνετες θέσεις της business class, στέλνουν τα παιδιά τους στο economy τμήμα του αεροπλάνου.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε η Άιντα Φιλντ. Είπε πως η 11χρονη Teddy, o 9χρονος Charlie, η 5χρονη Coco και o 3χρονος Beau πετούν στην οικονομική. Μάλιστα, όπως τόνισε η 44χρονη ηθοποιός πρόκειται για ένα… μάθημα. Το κάνουν για να διδάξουν στα παιδιά τους πως η πρώτη θέση είναι ένα προνόμιο που πρέπει να κερδίσουν μεγαλώνοντας.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «The Sunday Times», η Φιλντ, τόνισε: «Δεν θέλουμε να μεγαλώσουμε κακομαθημένα. Τα παιδιά μας θα μάθουν ότι ταξιδεύουν στην οικονομική θέση μέχρι να μπορούν να πληρώσουν τα ίδια μια διαφορετική θέση στο αεροπλάνο».

O Ρόμπι Γουίλιαμς, πάντως, δεν είναι πάντοτε υπέρ των… μαθημάτων. Αφήνει και μια πιο χαλαρή πλευρά του να βγει στην επιφάνεια. Όπως για παράδειγμα, πρόσφατα, που σταμάτησε τη συναυλία που έδωσε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας κι έδωσε το μικρόφωνο σε έναν θαυμαστή του που έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του.

Μπροστά στα μάτια 38.000 ανθρώπων στο κατάμεστο Allianz Stadium του Σίδνεϊ, ο Ντάνιελ έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Λόρεν παρέα με τον Ρόμπι Γουίλιαμς ενώ όλα προβλήθηκαν στις γιγαντοοθόνες της σκηνής μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού.

Ρωτώντας το ζευγάρι αν έχουν παιδιά, οι μελλόνυμφοι του αποκάλυψαν ότι έχουν ήδη ένα παιδί μαζί, με τον Ρόμπι Γουίλιαμς να του απαντάει «βρε τσαχπίνη, προφανώς δεν είστε Καθολικοί, ακούστε με και πηγαίντε να κάνετε μερικά παιδιά ακόμα».

Μάλιστα, ο Ρόμπι Γουίλιαμς έδωσε τα συγχαρητήριά του στον… γαμπρό, καθώς ήταν τα «καλύτερα λόγια που άκουσε σε πρόταση γάμου εδώ και πολύ καιρό».