Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον και σαφώς ούτε και ο λόγος που χώρσαν πριν από 23 χρόνια ο Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) με τη Τζέρι Χάλιγουελ, μια σχέση σύντομη μεν, αλλά που γέμισε τις σελίδες των βρετανικών tabloids με ζουμερές αποκαλύψεις.

Πάνω από δύο δεκαετίες έχουν περάσει και ο τραγουδιστής αποφάσισε να μιλήσει για τους λόγους που οδήγησαν στο χωρισμό από το μέλος του συγκροτήματος Spice Girls. Και δεν είναι γι’ αυτό που είχε αφήσει να εννοηθεί η σύζυγός του πριν από μερικά χρόνια – η Ayda Field είχε… δείξει πως ο pop star είχε ερωτικές σχέσεις με τις Emma Bunton και Mel C.

Στη σειρά «Robbie Williams» που θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου στο Netflix, όπου στα επεισόδιά της καταγράφεται η πορεία του Βρετανού καλλιτέχνη, ο Γουίλιαμς μιλάει και για την σχέση του με τη Χάλιγουελ αναφέροντας πως υπήρξε «μαγική», αλλά και συγκεχυμένη, μια σχέση που τον μπέρδευε.

«Τα πηγαίναμε πολύ καλά», είπε ο 49χρονος τραγουδιστής που θυμήθηκε τις κοινές διακοπές τους στη νότια Γαλλία με ιδιαίτερη αγάπη λέγοντας πως: «μια μικρή ομάδα ανθρώπων μοιράστηκε μια μαγική στιγμή σε ένα μαγικό μέρος». «Ήταν πολύ σημαντικές για εμένα αυτές οι διακοπές, διότι για πολύ καιρό πριν και πολύ καιρό μετά δεν ήμουν χαρούμενος. Και σ’ εκείνο το διάστημα ήμουν πραγματικά χαρούμενος», τόνισε.

Ωστόσο, ο Ρόμπι Γουίλιαμς άρχισε να νιώθει πως η Τζέρι Χάλιγουελ ειδοποιούσε τους παπαράτσι για το πού θα βρισκόταν το ζευγάρι κι ενοχλήθηκε πολύ από αυτό. Τώρα, λέει πως δεν το πιστεύει πραγματικά αυτό. «Απλά δείχνει πως μπορείς να φερθείς στους ανθρώπους όταν βρίσκεσαι συνεχώς στο επίκεντρο της προβολής, πως αλλάζει ο ψυχισμός σου και δεν μπορείς να εμπιστευθείς κανέναν», συμπλήρωσε.

Οι Γουίλιαμς και Χάλιγουελ γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια συναντήσων των Ανώνυμων Αλκοολικών, όταν και οι δύο προσπαθούσαν να ξεπεράσουν την εξάρτησή τους από το αλκοόλ κι αντιμετώπιζαν προβλήματα διατροφικών διαταραχών.