Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα (2/11) η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί δημόσια στη γυναίκα της ζωής του.

«Χρόνια πολλά μαμά μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας δημοσιεύοντας μία γλυκιά φωτογραφία της Τζένης με τον Παναγιώτη-Αντώνιο. Μαμά και γιος παίζουν και χαμογελούν πλατιά, αποτυπώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματά τους.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, έχοντας δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και καταφέρνοντας να ισορροπεί ανάμεσα στην έντονη δημοσιότητα και την προσωπική ηρεμία. Κάτι που επιβεβαίωσε άλλωστε ο Βασίλης Κικίλιας σε προ μηνών συνέντευξή του στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων «Την κυνήγησα πολύ για να είμαστε μαζί κι επομένως περάσαμε πολλές ώρες συζητώντας. Έτσι κατάλαβα πώς σκέφτεται, πόσο δοτική είναι, πόσο ολοκληρωμένη άποψη έχει για τα πράγματα. Εξάλλου, λόγω της ιδιότητάς μου, η Τζένη επέλεξε να προσαρμόσει πτυχές της ζωής της. Άφησε το κομμάτι της δουλειάς της για εμένα κι αυτό είναι κάτι που το εκτιμώ και της το αναγνωρίζω. Βρήκα έναν άνθρωπο που με αγαπάει και τον αγαπώ, υπάρχει φροντίδα κι αλληλοσεβασμός. Όλο αυτό ήρθε να ολοκληρωθεί και με την γέννηση του Παναγιώτη. Η σχέση μου με την Τζένη και η δημιουργία οικογένειας με εξέλιξαν ως άνθρωπο, με πήγαν παρακάτω, με έκαναν να ανακαλύψω πτυχές του χαρακτήρα μου που δεν γνώριζα μέχρι πρότινος».

Και μιας ο λόγος για τον γιο τους ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου αναρτώντας μια φωτογραφία με τον γιο του στα social media, μπροστά από τους εύζωνες «Αποστολή της Προεδρικής φρουράς η φύλαξη στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Το κόκκινο στην ενδυμασία των Ευζώνων μας συμβολίζει το αίμα των προγόνων μας που χάθηκε, το μαύρο το πένθος για όσους χάθηκαν, το λευκό την απλότητα του αγώνα, το χρυσό την ένδοξη ιστορία της φρουράς, το γαλάζιο το χρώμα του ουρανού και της θάλασσας» ευχήθηκε να αξιωθεί να δει τον γιο του με τη συγκεκριμένη ενδυμασία.

«Μακάρι αγόρι μου να με αξιώσει ο Θεός να σε δω μια μέρα με τη στολή αυτή! Χρόνια πολλά σε όλους! Ψηλά οι σημαίες για τους ήρωες μας του 1940» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.