Η 60χρονη ηθοποιός Ντέμι Μουρ, συνεχίζει να τρελαίνει τους θαυμαστές της ποζάροντας με μπικίνι. Η Ντέμι Μούρ ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες με μπικίνι και έδειξε τους γυμνασμένους κοιλιακούς της και την καλλίγραμμη σιλουέτα της ποζάροντας κάτω από έναν καταρράκτη, αφού έκανε ράφτινγκ στον ποταμό Κολοράντο στο Grand Canyon.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, που ανέβηκε το απόγευμα της Δευτέρας, η δύο φορές υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, φορώντας ένα μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι πόζαρε με τα δύο της χέρια τεντωμένα πάνω από το κεφάλι της καθώς βρεχόταν από το νερό που έπεφτε από τον καταρράκτη.

«Τον Σεπτέμβριο, είχα την ευκαιρία να ταξιδέψω μέσα από το Grand Canyon και τον ποταμό Κολοράντο μαζί με τόσες όμορφες ψυχές», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών από το οκταήμερο ταξίδι της. Η μητέρα τριών παιδιών πρόσθεσε: «Γελάσαμε, κλάψαμε και δημιουργήσαμε δεσμούς ζωής που θα κρατάω στην καρδιά μου για πάντα. Ποτέ δεν θα μπορέσω πραγματικά να περιγράψω τους πολλούς τρόπους με τους οποίους αυτή η πρόσφατη βύθιση στη φύση με επηρέασε». «Ευρισκόμενη στις όχθες του Κολοράντο και απολαμβάνοντας το μεγαλείο και την ομορφιά του συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε και να προστατεύσουμε αυτό το φυσικό κάλλος» κατέληξε η Ντέμι Μουρ.