Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έχει αποφασίσει πάρει μια απόφαση, η οποία δεν ακούγεται συχνά στο Χόλιγουντ. Η πρωταγωνίστρια του θρυλικού «Sex and the City» έδωσε μια συνέντευξη στο Telegraph ότι τα πρότυπα ομορφιάς που υπάρχουν στο Χόλιγουντ την έχουν μπερδέψει αρκετά.

«Είμαι τόσο μπερδεμένη από το γεγονός ότι οι περισσότεροι άντρες της ηλικίας μου απλώς δεν ερωτώνται ποτέ για τη γήρανση», δήλωσε η 58χρονη Πάρκερ, σύμφωνα με το toofab.com. «Όλοι μας ξυπνάμε, έχουμε εκατομμύρια πράγματα να κάνουμε και πρέπει να συνεχίσουμε τις μέρες μας – απλώς δεν καταλαβαίνω την έμφαση που δίνεται στη γήρανση».

Η Πάρκερ αποκλείει και τις ενέσιμες θεραπείες, συμπεριλαμβανομένου του Botox. Ωστόσο, εξομολογείται πως έχει δοκιμάσει μερικά hacks για την περιποίηση της επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένου του SoftWave (μια θεραπεία σύσφιξης του δέρματος με υπερήχους) και έχει χρησιμοποιήσει γλυκολικά peelings στο δερματολόγο.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλους ανθρώπους και δεν είμαι αντίθετη σε κανέναν να κάνει οτιδήποτε. Απλώς δεν είναι κάτι που επιλέγω να κάνω εγώ», είπε πριν επισημάνει ότι το επάγγελμά της εξαρτάται από την εκφραστικότητά της. «Επίσης, είμαι ηθοποιός – πρέπει να κουνάω τα φρύδια μου. Πρέπει να μοιράζομαι συναισθήματα και να επικοινωνώ με το πρόσωπό μου, το οποίο, για μένα, πρέπει να κινείται».

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο διαμέρισμά της Κάρι Μπράντσο του Airbnb

Είπε ότι ούτε στον σύζυγό της, Μάθιου Μπρόντερικ, δεν θα άρεσε το αποτέλεσμα, προσθέτοντας: «Επίσης, ο σύζυγός μου θα έλεγε: “Ε;”. Αυτό είναι ακριβώς το πώς αισθάνομαι εγώ για μένα και δεν σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο και για κάποιον άλλον. Είμαστε όλοι διαφορετικοί και αυτό μου αρέσει στις γυναίκες».

Η Πάρκερ συνέχισε: «Οι άνθρωποι πρέπει να επιλέξουν να κάνουν αυτό που θέλουν και να βρουν έναν τρόπο που θα τους κάνει να αισθάνονται καλύτερα όταν βγαίνουν από την πόρτα».

Η περιποίηση του δέρματος έχει προτεραιότητα για την Parker, η οποία προτιμά μια απλή ρουτίνα περιποίησης. «Πρέπει να είναι βασικό και αποτελεσματικό. Το πρόγραμμά μου είναι κυριολεκτικά μια κρέμα ημέρας με SPF, ίσως ένας ορός και μια κρέμα νύχτας. Αυτό είναι όλο. Και ακόμα καλύτερα αν δεν κοστίζει πολλά δολάρια», είπε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Πάρκερ μιλάει για τη γήρανση, καθώς τον Αύγουστο είχε δηλώσει πως: «Απλά δεν ξοδεύω τόσο πολύ χρόνο στο να σκέφτομαι την εμφάνιση. Δεν είναι ότι δεν έχω εγωισμό, ότι δεν έχω μια αξιοπρεπή, υγιή ποσότητα ματαιοδοξίας. Απλώς δεν θέλω να ξοδέψω τόσο πολύ χρόνο για να τα αποδομήσω όλα αυτά».

«Μου αρέσει να είμαι ευγνώμων για τον εαυτό μου. Δεν έχω αυταπάτες», πρόσθεσε. «Ξέρω ότι η ηλικία αυξάνεται και ότι υπάρχουν συνέπειες στο να είσαι 51, 52, 53 ετών. Το καταλαβαίνω… Το πρόσωπό μου είναι το πρόσωπό μου. Είναι αυτό που είναι».