Στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών μίλησε η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή infuencer βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (23/10) στο Kick-Off Party για το φετινό Madwalk, όπου και απάντησε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.

«Όχι, από εμένα σίγουρα δεν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις. Πρόπερσι είχα βάλει ένα στοίχημα με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη για το ποια θα είναι γεμάτη κοιλιακούς το καλοκαίρι. Βάζω εγώ το στοίχημα, τολμάω και μετά ήμουν με την κοιλιά φουσκωμένη», απάντησε η επιχειρηματίας και influencer.

Για το νέο ξεκίνημα του Δημήτρη Αλεξάνδρου δίπλα στην Κατερίνα Ζαρίφη στο Open, στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2», δήλωσε: «Την παρακολούθησα την πρεμιέρα αγκαλιά με το μωρό, όσο μπορούσα γιατί είχαμε κάποια pause on -off. Πολύ ωραίο team, πολύ μου άρεσε όλο το project. Εύχομαι καλή επιτυχία».

Για τις συζητήσεις να παρουσιάσουν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ταξιδιωτική εκπομπή: «Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις αλλά τίποτα σοβαρό, τίποτα επίσημο σίγουρα. Τα ταξίδια μου θα τα πάω εγώ», είπε με χιούμορ.

Η Ιωάννα Τούνη ρωτήθηκε επίσης για τον εκνευρισμό της, όταν διέρρευσε στα media το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου της: «Πολύ ωραία δεν περνάμε σήμερα, θες να εκνευριστώ πάλι; Δεν υπάρχει λόγος, όλα καλά. Με στενοχωρεί γενικά όταν υπάρχει εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο και αποδεικνύεται ότι ήταν τελικά πεταμένος κόπος», είπε η Ιωάννα Τούνη εκφράζοντας ανοιχτά την ενόχλησή της για το πρόσωπο που διέρρευσε το προσκλητήριο της βάφτισης.