Η Ελένη Χατζίδου και ο Eτεοκλής Παύλου απάντησαν μέσα από την εκπομπή τους Breakfast@Star, στις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το προσκλητήριο με τη βάφτιση του γιου του, το οποίο είχε κυκλοφορήσει στην εκπομπή, χωρίς την έγκριση του ίδιου και της Ιωάννας Τούνη, όπως υποστήριξε ο παρουσιαστής.

«Θα ζητήσω μία μεγάλη συγγνώμη από τους τηλεθεατές που δεν τους ενδιαφέρει αυτό που γίνεται μεταξύ μας και στην ουσία είναι αυτό που κοροϊδεύουμε να απαντά ο ένας παρουσιαστής στον άλλον μέσα από την τηλεόραση, αλλά σε αυτό θα απαντήσουμε γιατί έγινε δημόσια. Σοκαριστήκαμε γιατί είναι κάτι, το οποίο συζητήσαμε εκείνη τη στιγμή. Έχουμε μιλήσει με τον Δημήτρη» ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου για το συμβάν.

Από την πλευρά του, ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε: «Έγινε μία αναφορά στις Μαλδίβες, τις οποίες συζητάμε λες και είναι εδώ δίπλα. Στις Μαλδίβες ο Δημήτρης μου είχε πει εμένα ότι είχε παρεξηγηθεί με έναν δημοσιογράφο για τον οποίον δεν θα πω το όνομα που είχε βγάλει το όνομα του παιδιού στον αέρα. Από αυτό δεν έπρεπε εγώ να καταλάβω ότι δεν ήθελε να ασχοληθούμε σε τίποτα σε ό,τι αφορά εκείνον ή το παιδί ή τη γυναίκα του ή την προσωπική του ζωή. Αν ήθελε να μην ασχοληθεί κανείς, υπάρχουν και τα δελτία τύπου, τα οποία δεν δημοσιεύονται αλλά κυκλοφορούν εσωτερικά στα κανάλια, το σέβονται και το κατανοούν όλοι και δεν ανοίγει κανένα θέμα που δεν θέλει ο άνθρωπος που το έχει στείλει».

Η ενόχληση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Μιλώντας στην εκπομπή «Fay’s Time», ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δήλωσε χθες Τετάρτη: «Δεν μάθαμε ποιος διέρρευσε το προσκλητήριο, γενικά είναι πάρα πολύ άκομψο όλο αυτό. Όλες οι εκπομπές χειρίστηκαν το θέμα πάρα πολύ άσχημα. Όλες οι εκπομπές ξέρουν ότι δεν θέλω να δείχνω το παιδί μου, γιατί δεν είναι η επιλογή του. Οπότε, αφού είναι κάτι που έχω επιλέξει εγώ και τους έχω παρακαλέσει και κάποιες εκπομπές κρύφτηκαν στα λόγια “κάναμε ένα τέλειο βίντεο και σας ευχηθήκαμε”, αυτά είναι λόγια του κω… Είναι ό,τι χειρότερο. Όλοι αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο κι ηθικολογούνε στους άλλους για όλα αυτά τα καθώς πρέπει, κάνουν τα χειρότερα στους συνεργάτες. Τους έζησα. Ηθικολογούν για όλους τους άλλους κι όταν κλείνουν οι κάμερες είναι οι χειρότεροι. Τα ακούω όλα βερεσέ». Ειδικά για τους παρουσιαστές της εκπομπής είπε: «Ο Ετεοκλής και η Ελένη βγάλανε το προσκλητήριο κανονικά, τα είπαν όλα, ενώ είχαμε συναντηθεί στις Μαλδίβες και τους είπα πόσο με έχει ενοχλήσει το ότι ειπώθηκε το όνομα του παιδιού μου, πριν το ανακοινώσω στην οικογένειά μου. Με πείραξε διπλά, γιατί ήταν φίλοι μου ο Ετεοκλής κι Ελένη και με ενόχλησε ότι το συνέχισαν. Θα μπορούσε κάλλιστα ο Ετεοκλής να με ρωτήσει αν θα έχω θέμα που θα έπαιζε το προσκλητήριο και μου είπε ότι δεν το είδε. Αυτά τα πράγματα με ενοχλούν χειρότερα» τόνισε.