Καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha βρέθηκε η Αποστολία Ζώη, η οποία μίλησε για την καριέρα της στο τραγούδι, για την προσωπική της ζωή αλλά και για την απώλεια των γονιών της, κάτι που μέχρι και σήμερα δεν έχει ξεπεράσει. Η τραγουδίστρια έχασε και τους δύο γονείς της πριν λίγα χρόνια, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Αποστολία Ζώη μίλησε για το όνειρο που είχε, ως παιδί, να γίνει αεροσυνοδός ή χημικός μηχανικός. «Το παιδικό μου όνειρο ήταν να γίνω αεροσυνοδός ή χημικός μηχανικός. Τώρα το πώς τα έφερε ο Θεός. Το τραγούδι προέκυψε κάπως περίεργα. Είχα βγει ως πελάτισσα σε ένα μαγαζί, μου έδωσαν το μικρόφωνο και μου έκαναν πρόταση οι επιχειρηματίες, επειδή με άκουσαν να τραγουδάω».

Η ίδια μίλησε για τις δυσκολίες που της έτυχαν το πρώτο βράδυ που ανέβηκε στην πίστα για να τραγουδήσει, ενώ είπε πως «οι γονείς μου δεν ήξεραν πως τραγουδάω επαγγελματικά τα πρώτα χρόνια. Ήταν κρυφό».

Όσον αφορά τον χαμό των γονιών της, η ίδια είπε, αρχικά, πως «χρειάστηκε να κάνω ψυχοθεραπεία όταν έχασα και τον μπαμπά μου. Στο μνημόσυνο της μητέρας μου μάθαμε ότι ο πατέρας μου έχει καρκίνο. Δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω αυτό το πράγμα, χρειαζόμουν βοήθεια». «Μαθαίνεις να ζεις με αυτήν. Έχω ακόμη τα τηλέφωνά τους στο κινητό μου. Απλά δεν χρησιμοποιούνται», είπε η Αποστολία Ζώη.

Για το ενδεχόμενο ενός γάμου, η τραγουδίστρια απάντησε πως «δεν θα ήθελα να είμαι με έναν άνθρωπο για να χωρίσω παρακάτω, οπότε δεν το έχω τολμήσει. Έχω πλησιάσει, αλλά δεν το έχω τολμήσει».

Τέλος, η Αποστολία Ζώη μίλησε για μια περίεργη εμπειρία που είχε με έναν θαυμαστή της, λέγοντας πως «τις περισσότερες φορές υπήρχαν άνθρωποι που μπορεί να ήταν πιο έντονοι, αλλά όχι σαν αυτό το πράγμα του stalker, έξω από το σπίτι μου. Ήταν πάρα πολύ τρομαχτικό. Έχω φύγει ούτως ή άλλως από αυτό το σπίτι. Υπήρχαν βράδια που είχα περάσει έξω από το σπίτι και τον είχα δει και έφευγα».