Η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ και ο Πέτρος Λαγούτης συνθέτουν ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια της ελληνικής showbiz και η αγαπημένοι ηθοποιοί μίλησαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη, που μεταδόθηκε την Πέμπτη (12/10), για την σχέση τους.

Παρευρισκόμενη στην πρεμιέρα της παράστασης, «Τέλειοι Ξένοι», η πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς του ANT1 «Οι Παγιδευμένοι», εμφανίστηκε ευδιάθετη και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύντροφό της.

«Ήμασταν ήδη πολύ δεμένοι μεταξύ μας, όπως και είμαστε ακόμη, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εμείς και ο περίγυρός μας ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είμαστε», δήλωσε η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ και συνέχισε: «Ε, λάμπω, να μην λάμπω; Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Εγώ εκνευρίζομαι με τον εαυτό μου πιο πολύ δηλαδή».

«Πολύ ωραία αυτά που σας είπε»

Από τη μεριά του, όταν η εκπομπή μετέφερε τα λεγόμενα της ηθοποιού στον Πέτρο Λαγούτη, εκείνος απάντησε: «Πολύ ωραία αυτά που σας είπε. Τί να πω εγώ τώρα, να συμφωνήσω;». Λίγα 24ωρα νωρίτερα, πάντως, σε συνέντευξή του στην ίδια εκπομπή, ο ηθοποιός είχε σταθεί στην απόφαση να ανακοινώσουν την σχέση τους με τη Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ. «Αποφασίσαμε να μην κρύβουμε άλλο τη σχέση μας με τη Μάρθα, γιατί μετά έρχονται και τα “χειρότερα”, σε κυνηγούν οι παπαράτσι. Εγώ ως πιο έμπειρος σκέφτηκα ότι όσο πιο γρήγορα αποκαλύψουμε τη σχέση μας με την Μάρθα, τόσο πιο γρήγορα θα τελειώνουμε».