Ότι θέλει να την αφήσουν λίγο στην ησυχία της τονίζει η Μαριάντα Πιερίδη αναφερόμενη στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην προσωπική της ζωή. Όπως δήλωσε η τραγουδίστρια δεν θέλει να μιλήσει άλλο για τον γάμο της και για τον σύζυγό της.

«Ό,τι είχα να πω το είπα, δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο αυτό. Δεν υπάρχει κάποιο closing είτε θετικό, είτε αρνητικό, οπότε αφήστε με λίγο στην ησυχία μου και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Ο άντρας μου είναι. Έχει δικαίωμα να πει αυτό που θεωρεί ο ίδιος ότι πρέπει να πει» ανέφερε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Γενικά είναι όλο λίγο άβολο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Εξαρτάται η περίσταση για τη συγχώρεση. Κάθε μέρα έχουμε επικοινωνία με τον σύζυγό μου και με τον πρώην σύντροφο μου γιατί έχουμε και ένα μικρό παιδί», πρόσθεσε όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» το πρωί της Τρίτης (26/9).

«Δεν νομίζω ότι σας αφορά τι θα πω με την Μαριάντα Πιερίδη. Είναι προσωπικά θέματα αυτά», είπε σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν επίσης από την εκπομπή του Mega ο σύζυγος της τραγουδίστριας Δημήτρης Κατριβέσης.