Η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα γίνει ο γάμος της με τον σαμάνο αρραβωνιαστικό της Durek Verrett, για χάρη του οποίου παραιτήθηκε από τα βασιλικά καθήκοντα της, ενώ διατηρεί για τυπικούς λόγους τον τίτλο της.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, ανέφερε ότι ο γάμος θα γίνει στο Hotell Union του Geiranger, μέρος που περιλαμβάνεται στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Σημειώνεται, ότι ο γάμος είχε αναβληθεί πριν από λίγο καιρό, επειδή ο αρραβωνιαστικός της αντιμετώπιζε πρόβλημα στα νεφρά.

Η ανάρτηση της Μάρθα Λουίζ:

«Ο Durek Verrett και εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο επερχόμενος γάμος μας θα γίνει στο ιστορικό Hotell Union στο Geiranger στις 31 Αυγούστου 2024.

Το Geiranger είναι γνωστό για τα εντυπωσιακά φιόρδ και τα εντυπωσιακά βουνά του. Το φιόρδ Geiranger περιλαμβάνεται στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και αντιπροσωπεύει τον πλούσιο πολιτισμό και τη φυσική ομορφιά της Νορβηγίας.

Είμαστε απίστευτα χαρούμενοι που μπορούμε να γιορτάσουμε την αγάπη μας στο όμορφο περιβάλλον του Geiranger. Σημαίνει πολλά για εμάς να συγκεντρώνουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα σε ένα μέρος που είναι τόσο πλούσιο σε ιστορία και έντονες εμπειρίες στη φύση. Το Geiranger είναι το τέλειο μέρος για να αγκαλιάσουμε την αγάπη μας».