Έπειτα από την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού, μια νοσηλεύτρια του Ευαγγελισμού απεύθυνε έκκληση να βοηθηθεί το προσωπικό καθώς οι συνθήκες γίνονται ολοένα και πιο δύσκολες. Η Βούλα Φραντζεσκάκη με ανάρτησή της στο TikTok, τόνισε πως: «Οι άνθωποι είναι σε τραγική κατάσταση, δεν υπάρχοι γιατροί, δεν υπάρχουν νοσηλευτές, δεν υπάρχουν ΜΕΘ, Είμαστε δύο νοσηλευτές για 46 ασθενείς να τους κρατήσουμε στη ζωή…».

Όπως αποκάλυψε νόσησε και η ίδια, αλλά επέστρεψε στο πόστο της στην κλινική Covid-19 αφού προηγουμένως πέρασε δέκα ημέρες καραντίνας, προκειμένου να βοηθήσει τους συναδέλφους της. «Δεν εχει σημάσία αν ήμουν καλά, γύρισα γιατί ο ένας συνάδελφος βγαίνει θετικός μετά τον άλλο» ανέφερε και πρόσθεσε: «είναι σα να είμαστε σε εμπόλεμη ζώνη και παλεύουμε χωρίς πυρομαχικά, τίποτα…».

Σε άλλη ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είπε πως θα έπρεπε να επιστρέψουν στην εργασία τους και οι ανεμβολίαστοι συνάδελφοί της. «Χρειαζόμαστε βοήθεία, οπωσδήποτε βοήθεια, προσλήψεις δε γίνονται, γιατί δεν φέρνουν το υγειονομικό προσωπικό, με rapid κάθε μέρα. Δεν υπάρχει καμία μελέτη που να δείχνει ότι κολλάνε οι ασθενείς από τους υγειονομικούς, το αντίθετο συμβαίνει».

Έδειξε, δε, στην κάμερα και τη δερματίτιδα που έχει βγάλει εξαιτίας του έντονου στρες απαντώντας σε ερώτηση που της έγινε στην εφαρμογή Tik Tok για το αν βλέπει κανένα ασθενή. «Είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω, και ήρθα να πάρω λίγο αέρα, κοντά σε ένα μπαλκόνι…», είπε.