Για πολλούς η Άνοιξη είναι η εποχή που σηματοδοτεί την κορύφωση συμπτωμάτων που προκαλούν δυσκολία στην αναπνοή. Οι εαρινές αλλεργίες, η ιγμορίτιδα αλλά και ο συνεχής κίνδυνος κρυολογήματος και ιώσεων μπορούν να δημιουργήσουν μία άκρως ενοχλητική κατάσταση για πολλούς απο εμάς.

Οι σύγχρονες συνθήκες ζωής, ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα λόγω των ατμοσφαιρικών ρύπων, επιδεινώνουν ακόμη περισσότερο τα συμπτώματα. Πρόσφατα δεδομένα έχουν δείξει ότι περισσότερο από το 50% των Ευρωπαίων υποφέρουν από ρινικές διαταραχές τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.

Η μύτη αποτελεί πύλη εισόδου μικροοργανισμών και χρήζει προφύλαξης και καθημερινής επιμελής υγιεινής προκειμένου να εμποδίσουμε την είσοδο τους στον οργανισμό μας. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο με την πανδημία του κορονοϊού είναι πιο κρίσιμο απο ποτέ να την φροντίσουμε και να ενισχύσουμε την προστασία της.

Ο φραγμός της ρινικής κοιλότητας μπορεί να δημιουργήσει μία άκρως ενοχλητική κατάσταση η οποία μπορεί να έχει επιπτώσεις στην καθημερινή λειτουργία του οργανισμού μας. Αυτές οι ρινικές διαταραχές εμποδίζουν τη φυσιολογική κυκλοφορία του αέρα στην αναπνευστική οδό και προκαλούν σοβαρές δυσφορίες όπως η ρινίτιδα, η ιγμορίτιδα, το ροχαλητό και η υπνική άπνοια αποφράζοντας τη διαδικασία οξυγόνωσης του σώματος.

Απο τα ερευνητικά εργαστήρια του OTOSAN προέκυψε το OTOSAN Nasal Wash με φυσικό διάλυμα για καθημερινές ρινικές χρήσεις. Το OTOSAN Nasal Wash καθαρίζει τη ρινική κοιλότητα συμβάλλοντας στην απομάκρυνση της βλέννας και άλλων παθογόνων μικροσωματιδίων αποκαθιστώντας τα επίπεδα υγρασίας και ελαστικότητας στο ρινικό βλεννογόνο που αποτελεί φυσικό φραγμό άμυνας του οργανισμού.

Χάρης στις ρινικές πλύσεις είμαστε σε θέση να αναπνέουμε με άνεση, να διατηρούμε την υγιεινή της ρινικής κοιλότητας και να μην ερεθίζεται η μύτη μας με τη συχνή χρήση χαρτομάντηλών.

Το OTOSAN Nasal Wash είναι πάρα πολύ απλό στη χρήση:

  • Γεμίστε τη φιάλη με χλιαρό πόσιμο νερό (μέχρι την ένδειξη 240 ml)
  • Αδειάστε ένα φακελίσκο μέσα στη φιάλη για να προκύψει ισότονο διάλυμα ρινικών πλύσεων ιδανικό για καθημερινή χρήση σε περιπτώσεις αλλεργιών ή κρυολογήματος. Χρησιμοποιήστε δύο φακελίσκους για να προκύψει υπέρτονο διάλυμα ρινικών πλύσεων ιδανικό για χρήση σε περιπτώσεις σοβαρής ρινικής συμφόρησης, χρόνιας αλλεργικής ρινίτιδας και σε μετεγχειρητικούς ασθενείς.
  • Ανακινήστε τη φιάλη
  • Λυγίστε το κεφάλι σας ελαφρώς εμπρός, και εισάγετε το άνοιγμα της φιάλης στο ένα σας ρουθούνι
  • Πιέστε και δείτε το διάλυμα να εισάγετε απο το ένα ρουθούνι και να εξάγεται απο το άλλο
  • Επαναλάβετε με το άλλο ρουθούνι
  • Στο τέλος φυσήξτε ελαφρά τη μύτη σας

Χρησιμοποιείστε το OTOSAN Nasal Wash και νιώστε αμέσως τα ευεργετικά αποτελέσματα του. Ενυδατώστε τον ρινικό βλεννογόνο και προστατευτείτε από την είσοδο παθογόνων μικροοργανισμών.

Το OTOSAN Nasal Wash είναι τόσο ασφαλές που συστήνεται και ως κατάλληλο για χρήση του από εγκύους και παιδιά (με τη βοήθεια κάποιου ενήλικα).

Οι νέας γενιάς ρινικές πλύσεις με υαλουρονικό, διατίθενται από τη φαρμακευτική εταιρεία KITE HELLAS.
Τηλέφωνο: 210 2014306