Δωρεάν εμβολιασμοί άπορων και ανασφάλιστων παιδιών

Το πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας επεκτείνεται και στο Ρέθυμνο


ΥΓΕΙΑ
19:00
13/03/2013
Δωρεάν εμβολιασμοί άπορων και ανασφάλιστων παιδιών
1
loading

Πρόγραμμα εμβολιασμών απόρων και ανασφάλιστων παιδιών και εφήβων που δεν έχουν για οποιαδήποτε λόγο πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, ξεκινάει το υπουργείο Υγείας και στο Ρέθυμνο.

Στο πλαίσιο αυτό γίνεται προσπάθεια, μέσω σχετικής έρευνας, να εντοπιστούν οι παραπάνω κατηγορίες πολιτών (άποροι ή ανασφάλιστοι που διαμένουν νόμιμα ή μη στη χώρα μας, καθώς και αυτοί που για οποιαδήποτε λόγο δεν έχουν υγειονομική περίθαλψη).

Στην προσπάθεια συμβάλλει η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες των δήμων του νομού.

Τα στοιχεία της έρευνας θα βοηθήσουν στην επίτευξη πλήρους εμβολιαστικής κάλυψης των παιδιών που ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες, αλλά και στον σχετικό υπολογισμό που πρέπει να γίνει ώστε να πραγματοποιηθεί η παραγγελία και η αποστολή των δωρεάν εμβολίων από το Υπουργείο Υγείας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Π.Ε. Ρεθύμνης 28313-43307 και 28313-43321.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar teolemon

    ανασφάλιστων παιδιών και εφήβων που δεν έχουν για οποιαδήποτε λόγο πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη
    Που στο καλο υπαρχει αυτο? Ουτε στην Αμερικη!!! Ποιος τιμημενος λογος μπορει να υπαρχει ωστε ενα παιδι να ειναι ανασφαλιστο? Το σκληρο προσωπο της μαμας Ελλαδας!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει