Υπάρχει λύση η οποία θα αλλάξει δραστικά την όψη του προσώπου σας μόνο σε ένα ραντεβού. Είναι η υπόσχεση που μπορεί να δώσει ο ενισχυμένος συνδυασμός θεραπειών με κύρια την δράση του υαλουρονικού οξέος μαζί με την νεοκολλογέννεση.

Το πρόσωπο σας θα γίνει ορατά πιο λαμπερό, με ενισχυμένη ελαστικότητα και μάλιστα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, όπως εξηγεί η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Μπλιάμπτη Βενετία, προσθέτοντας πως «ο στόχος είναι μια εντυπωσιακά λαμπερή εμφάνιση με σφριγηλή βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα».

Στην πρώτη φάση εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του προσώπου, του λαιμού αλλά και του ντεκολτέ η LASER Fractional Erbium Glass (Palomar) θεραπεία, με την οποία επιτυγχάνεται συνολική αναδόμηση του δέρματος.

Οι πολλαπλές μικροσκοπικές δέσμες LASER διεισδύουν στο βαθύτερο στρώμα τού χορίου, χωρίς να τραυματίζουν το εσωτερικό στρώμα. Έτσι κινητοποιούν τις φυσικές διαδικασίες ανάπλασης του δέρματος, με αποτέλεσμα την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Παράλληλα όμως, δημιουργούνται αδιόρατες, απόλυτα στοχευμένες δίοδοι από την επιφάνεια της επιδερμίδας, προς το βάθος του δέρματος. Από αυτές ακριβώς διεισδύει βαθύτερα το υαλουρονικό οξύ στην επόμενη φάση της θεραπείας.

H Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Μπλιάμπτη Βενετία τονίζει πως πρόκειται για ιδιαίτερα εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ μάσκα, η οποία εφαρμόζεται αμέσως μετά το LASER και παραμένει περίπου για 20 λεπτά.

Το LASER έχει ήδη δημιουργήσει όλες τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να απορροφηθεί όλη η δραστική ουσία της μάσκας. Τα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη από τις πρώτες ώρες, καθώς το δέρμα φαίνεται ιδιαίτερα λαμπερό και λείο.

Η όλη θεραπεία ολοκληρώνεται μετά από περίπου 7 ημέρες, με την ενέσιμη εφαρμογή καθαρού υαλουρονικού οξέος. Το ειδικά ενισχυμένο υαλουρονικό οξύ, εγχέεται ενδοδερμικά και διαχέονται τα μόρια του ανάμεσα στα κύτταρα του δέρματος με τον πλέον φυσικό τρόπο.