Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, με το βάρος να πέφτει στη σύλληψη ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια, στον εξονυχιστικό έλεγχο ατόμων, στην προσαγωγή υπόπτων και στη σύλληψη δραστών εγκληματικών πράξεων. πραγματοποιήθηκαν χθες στη Στερεά Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέγχθηκαν 866 άτομα, εκ των οποίων 624 Έλληνες και 242 αλλοδαποί, καθώς και 574 οχήματα. Όπως ανακοινώθηκε προσήχθησαν 70 άτομα, εκ των οποίων 22 άτομα (5 Έλληνες και 17 αλλοδαποί) συνελήφθησαν .

Από τους συλληφθέντες 14 ήταν για παράνομη είσοδο στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής στην χώρα καταγωγής τους. Τρία άτομα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, ένα καθώς σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε βούλευμα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ένα για παράβαση του υγειονομικού κανονισμού, ένα για παραεμπόριο και δύο για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.)

Συνολικά κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης και διάφορα είδη παραεμπορίου. Επιπλέον βεβαιώθηκαν 245 παραβάσεις .

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές ενώ όπως ανακοινώθηκε οι δράσεις αυτές θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.