Ψάχνουν τον βοσκό που πυροβόλησε σκύλο στο Βενεράτο

Τον ασυνείδητο δράστη ψάχνουν οι αστυνομικοί στην Κρήτη


ΕΛΛΑΔΑΦΑΚΕΛΟΣ «ΑΔΕΣΠΟΤΑ»
4:12
27/02/2013
Ψάχνουν τον βοσκό που πυροβόλησε σκύλο στο Βενεράτο
2
loading

Την ευαισθητοποίηση της αστυνομίας προκάλεσε το περιστατικό που σημειώθηκε στο Βενεράτο την περασμένη Παρασκευή όταν ασυνείδητος δεν δίστασε να βγάλει την καραμπίνα και να πυροβολήσει ένα αδέσποτο σκυλί που στη συνέχεια ξεφορτώθηκε πετώντας το στον... κάδο.

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη που προκάλεσε την οργή της τοπικής κοινωνίας την ίδια ώρα που ο μάρτυρας που είδε το περιστατικό και έκανε την καταγγελία στην φιλοζωική οργάνωση αρνήθηκε να καταθέσει σε βάρος του βοσκού.

Στο σώμα του ζώου εντοπίστηκαν σκάγια από την εξέταση που πραγματοποιήθηκε όμως χαρακτηρίζεται απαραίτητη η κατάθεση του μάρτυρα.

Το newsbeast.gr ανοίγει το μεγάλο θέμα των αδέσποτων τετράποδων φίλων μας. Μπορείτε να στείλετε τις απόψεις σας στο [email protected] ή να προβάλλετε τις δραστηριότητές σας σε ό,τι αφορά την προστασία των ζώων. Εδώ μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις γύρω από το θέμα.

Πηγή: prismanews.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar peregrine

    εγινε στην κρητη τετοιο πραγμα, δεν το πιστευω...

  2. avatar ότι φάμε, ότι πιούμε. ότι αρπάξει..

    Στην περιοχή Βαρυμπόπη Θρακομακεδόνες, (την γνωστή χωματερή σκύλων για όσους \"ανθρώπους\" θέλουν να ξεφορτωθούν τα ζώα τους) την Δευτέρα δηλητηριάστηκαν περίπου 30 σκυλιά με φόλες. Μια βρέθηκε στην αυλή μου μέσα. Ευτυχώς γλίτωσα τα δικά μου. Εφόσον η κοινωνία μας είναι τελικά ζωώδης, ας μην μας φαίνεται καθόλου περίεργο που οι συν - Ευρωπαίοι μας μας λογαριάζουν για ζώα και μας μεταχειρίζονται σαν ζώα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει