Συνεχίζονται οι αντιδράσεις λόγω της τροποποίησης του νόμου για τα αδέσποτα. Πολίτες που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ζώων από κοινού με φιλοζωικές οργανώσεις διαμαρτύρονται για την επερχόμενη θανάτωσή τους και ζητούν την άμεση απόσυρση της τροποποίησης.

Στην επιστολή που έστειλε ένας ακόμη αναγνώστης στο newsbeast.gr αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι:

«Εμείς οι Έλληνες είμαστε τα “αδέσποτα” της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κάθε νόμος που τα τελευταία χρόνια περνάνε, μας οδηγεί σταδιακά στον θάνατο (δεν λέω ευθανασία γιατί η λέξη σημαίνει “αξιοπρεπή θάνατο”). Ήδη το έχουν καταφέρει με τις 2.000 και πλέον αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών.
Μετά από εμάς, σειρά έχουν τα ζώα που είχαν την ατυχία να γεννηθούν σ’ αυτή την χώρα.

Μάλλον το σχέδιό τους, προβλέπει εξόντωση κάθε ίχνους ελληνικού στίγματος σε όποιο αίμα κι αν κυκλοφορεί…

Ακόμη και αυτή, η χειρότερη ράτσα ανθρώπων (γερμανική), που πολλαπλασιαζόμενη γεμίζει τον κόσμο με δυστυχία, χυδαιότητα, κτηνωδία και φασισμό, ακόμα και αυτοί, δεν σκοτώνουν τα ζώα με την ίδια άνεση που εξοντώνουν τους ανθρώπους»…

Το newsbeast.gr ανοίγει το μεγάλο θέμα των αδέσποτων τετράποδων φίλων μας. Μπορείτε να στείλετε τις απόψεις σας στο [email protected] ή να προβάλλετε τις δραστηριότητές σας σε ό,τι αφορά την προστασία των ζώων. Εδώ μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις γύρω από το θέμα.