Προκαλεί την κοινή γνώμη η τροποποίηση του νόμου για τα αδέσποτα. Στο άκουσμα της θανάτωσης των τετράποδων, φιλοζωικές οργανώσεις και πολίτες αντιδρούν. Και το δείχνουν με τον πιο εκφραστικό τρόπο.

Αναγνώστης του newsbeast.gr αναφέρει σε επιστολή του ότι έχει χαθεί ο σεβασμός και «έχουμε φτάσει σε σημείο να μην σεβόμαστε την ανθρώπινη ζωή».

Ακολουθεί η σχετική επιστολή
«Έχουμε φτάσει στο σημείο να μην σεβόμαστε την ανθρώπινη ζωή. Ο πρόσφατος νόμος δίνει το δικαίωμα την στιγμή που έχεις “την ψυχή στο στόμα” να σου παίρνουν τα όργανα και να τα διαθέτουν κατά βούληση. Τα αδέσποτα θα σεβαστούν;
Πέρα από την γενική ισοπέδωση, πέρα από την προσβολή της ζωής και της αξιοπρέπειας κάθε ζωντανού πλάσματος σε αυτή την χώρα, ίσως το μόνο που μας απέμεινε για να λεγόμαστε άνθρωποι είναι ο μεταξύ μας σεβασμός.

Αυτό από μόνο του σημαίνει και τον σεβασμό σε κάθε ζωντανό πλάσμα. Όσα πόδια κι αν έχει.

Υ.Γ. Αλήθεια στα τετράποδα που μας κυβερνάνε ποιος θα κάνει ευθανασία;».

Το newsbeast.gr ανοίγει το μεγάλο θέμα των αδέσποτων τετράποδων φίλων μας. Μπορείτε να στείλετε τις απόψεις σας στο [email protected] ή να προβάλλετε τις δραστηριότητές σας σε ό,τι αφορά την προστασία των ζώων. Εδώ μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις γύρω από το θέμα.