Οι εκπαιδευτικοί της Καλαμάτας αντιδρούν για το απογευματινό ωράριο

Ένταση στο γραφείο του διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μεσσηνίας


ΕΛΛΑΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
5:03
25/09/2013
Οι εκπαιδευτικοί της Καλαμάτας αντιδρούν για το απογευματινό ωράριο
1
loading

Την έντονη αντίδραση των εκπαιδευτικών συνάντησε η απόφαση του διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μεσσηνίας να λειτουργήσουν τα σχολεία που τελούν υπό κατάληψη σε άλλα διδακτήρια της πόλης τις απογευματινές ώρες.

Το πρωί σήμερα δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ του διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με καθηγητές της Α΄ΕΛΜΕ Μεσσηνίας στο γραφείο του, για την απόφαση αυτή, ενώ αργά το μεσημέρι, σημειώθηκαν διαπληκτισμοί έξω από σχολεία που έχουν οριστεί για απογευματινά μαθήματα των υπό κατάληψη 9 γενικών λυκείων και ΕΠΑΛ της πόλης.

Στο μουσικό σχολείο Καλαμάτας που έχει οριστεί να λειτουργήσουν τα ΕΠΑΛ, μετά την ένταση που προκλήθηκε, μαθητές και γονείς του μουσικού σχολείου προχώρησαν σε κατάληψη του σχολικού συγκροτήματος και δεν επέτρεψαν στους καθηγητές των ΕΠΑΛ να περάσουν και δεν ξεκίνησε η λειτουργία των απογευματινών μαθημάτων, ενώ στα υπόλοιπα διδακτήρια ξεκίνησαν με καθυστερήσεις τα μαθήματα, με μικρή όμως συμμετοχή μαθητών.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar laros

    Εχουν δικιο . Το απογευμα κανονισαν αλλες δουλειες . Αλλωστε τα συμβολαια τους ειναι μονο για πρωϊνο και δωδεκα ωρες την εβδομαδα !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει