Ημερίδα με θέμα «Exiting from the Crisis: The Czech Republic’s “Rules of Thumb” as an Example for Greece»

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το New York College Athens και το University of New York in Prague (UNYP)


ΕΛΛΑΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
10:00
19/05/2019
Ημερίδα με θέμα «Exiting from the Crisis: The Czech Republic's "Rules of Thumb" as an Example for Greece»
loading

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019, η Ημερίδα με θέμα «Exiting from the Crisis: The Czech Republic's "Rules of Thumb" as an Example for Greece», η οποία έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Β & Μ Θεοχαράκη.

Η Εκδήλωση διοργανώθηκε από το New York College Athens & το University of New York in Prague (UNYP), μέλη του ίδιου εκπαιδευτικού Ομίλου, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα, έδωσαν το παρόν ως Κεντρικοί Ομιλητές, ο Ιωάννης Μουρμούρας, Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και ο Radek Spicar, Διεθνούς Φήμης Τσέχος Οικονομολόγος.

Τη συζήτηση συντόνισε ο Δρ. Χρήστος Διαμαντόπουλος, ενώ την Εκδήλωση χαιρέτισε ο Έκτακτος και Πληρεξούσιος Πρέσβης της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κος Γιαν Μπόντυ  (Mr Jan Bondy), και ο Πρύτανης του New York College, Καθηγητής, Δημήτρης Μπουραντάς.

Στην κεντρική του Ομιλία ο Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, κος Ιωάννης Μουρμούρας, προχώρησε σε μία εκτενή ανάλυση του παγκόσμιου οικονομικού περιβάλλοντος , φτάνοντας στην περίπτωση της Ελλάδας την οποία ανέλυσε με λόγια μεστά και κατανοητά, μιλώντας με επιχειρήματα για τα βήματα που πρέπει να υλοποιηθούν προκειμένου να οδηγηθούμε στην ανάπτυξη.

Ακολούθησε ο διεθνούς φήμης Οικονομολόγος Radek Spicar, ο οποίος μίλησε για την Τσεχία, χρησιμοποιώντας παραδείγματα και περιπτώσεις, κάνοντας λόγο για το ανθρώπινο δυναμικό και εστιάζοντας στο χρόνο που απαιτείται για την υλοποίηση των αλλαγών. Ο κος Spicar καθήλωσε με τις απόψεις του το κοινό, το  οποίο ζήτησε να ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις με τον ίδιο ομιλητή.

Ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό, μέσα από τις οποίες φάνηκε το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα της Εκδήλωσης.

Η Ημερίδα ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση των διοργανωτών να συνεχίσουν τις τόσο επιτυχημένες δράσεις σε σχετικές θεματικές.

Δείτε όλη την εκδήλωση εδώ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει