Επαγγέλματα με ανεργία μηδέν

Σπούδασέ τα στο νέο city-campus του BCA


ΕΛΛΑΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
12:51
07/09/2018
Επαγγέλματα με ανεργία μηδέν
4
loading

Υπάρχουν πτυχιούχοι που προσπαθούν επί χρόνια να βρουν μια δουλειά, κοντινή έστω, στο αντικείμενο που σπούδασαν και φοιτητές που εργάζονται καλοπληρωμένα πριν καν αποφοιτήσουν. Τη διαφορά την κάνουν ο τομέας σπουδών και ο φορέας των σπουδών.

Η διοίκηση ναυτιλιακών επιχειρήσεων, για παράδειγμα, είναι ένας τομέας στον οποίο οι καλοί απόφοιτοι γίνονται ανάρπαστοι, διαλέγουν οι ίδιοι πού θα δουλέψουν, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και έχουν μεγάλες αμοιβές με το «καλημέρα». Ένας άλλος τομέας με μηδέν ανεργία είναι ο ξενοδοχειακός.

Κι επειδή η αγορά αξιολογεί και το πού έχεις σπουδάσει, ο καλύτερος φορέας γι’ αυτούς τους τομείς είναι το BCA, το κολέγιο που εδώ και μισό αιώνα περίπου, είναι συνώνυμο των επιχειρησιακών σπουδών επιπέδου με διεθνή προσανατολισμό.

Από φέτος, το BCA μπαίνει σε μια νέα εποχή, στεγάζοντας το σύνολο των δραστηριοτήτων του σε ένα κτήριο - κόσμημα: το μπλε βιοκλιματικό κτήριο του Αλέξανδρου Τομπάζη, στο 205 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, δίπλα στον σταθμό του μετρό Αμπελοκήπων, το οποίο το ανακαινίζει ο Θανάσης Χοχλιδάκης.

Στους 9 ορόφους (6 υπέργειους και 3 υπόγειους) και στα 4.100 τετραγωνικά του κτηρίου, το BCA δημιούργησε το πιο σύγχρονο city-campus της Αθήνας: tech corners, 3d printers, VR sets, laser cutters είναι στη διάθεση των σπουδαστών, ενώ beacons στέλνουν στο κινητό τους με SMS ενημέρωση σε real time για κάθε τι ενδιαφέρον που γίνεται στο Κολέγιο.

Κι επειδή οι σπουδές δεν είναι μόνο μάθηση αλλά και βίωμα, ένας πρωτοποριακός πολυχώρος – αμφιθέατρο μέσα στο κτήριο γίνεται κέντρο πολιτιστικής ζωής και ψυχαγωγίας, μια τεράστια lounge area φιλοξενεί την κοινωνική ζωή του Κολεγίου, ενώ μοντέρνες βιβλιοθήκες με ηλεκτρονική πρόσβαση σε άπειρες βάσεις ακαδημαϊκών δεδομένων διασυνδέουν το BCA με το σύνολο της επιστημονικής γνώσης στους τομείς των σπουδών που προσφέρει: ναυτιλιακά, ξενοδοχειακά, διοίκηση επιχειρήσεων, ψηφιακό μάρκετινγκ, οικονομικά.

Το 100% των αποφοίτων στο ξενοδοχειακό και το ναυτιλιακό management βρίσκει δουλειά αμέσως μετά την αποφοίτηση. Κι όχι μόνο: οι σπουδαστές του BCA αμείβονται ενόσω ακόμη σπουδάζουν, κάνοντας την πρακτική τους εξάσκηση σε μεγάλες εταιρείες, ελληνικές και πολυεθνικές, με τις οποίες το BCA συνεργάζεται.

Την ακαδημαϊκή ευθύνη των σπουδών του ΒCA έχει το – εξειδικευμένο σε θέματα ναυτιλίας και επιχειρηματικότητας – Πανεπιστήμιο του Πλύμουθ, ένα από τα 15 καλύτερα βρετανικά Πανεπιστήμια. Το Πανεπιστήμιο του Πλύμουθ χορηγεί και τους ανάλογους τίτλους σπουδών σε επίπεδο Bachelor’s ή μεταπτυχιακούς.

Τα πτυχία του Πανεπιστημίου του Πλύμουθ αναγνωρίζονται σε όλον τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα, καθώς θεωρούνται πλήρως ισότιμα των ελληνικών δημοσίων πανεπιστημίων, δίνοντας τη δυνατότητα στους αποφοίτους να εργαστούν ως πτυχιούχοι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και στον Δημόσιο Τομέα. Φυσικά, και σε οποιαδήποτε ιδιωτική εταιρεία στον κόσμο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Nikόλες .ξ

  Επίσης οδοκαθαριστές , αστροναύτες , κβαντική χημικοί , επαγγελματίες δολοφόνοι , αθλίατροι , παίκτες κρίκετ μόνο Ινδία , χρυσοθήρες , ψαράδες , μισθοφόροι στρατιώτες , καμπαρεντζουδες , τεχνολογοι τροφίμων . Να τα γράφεται όλα

 2. avatar Κολλητος

  Πασοκ

 3. avatar παραπλαν

  παραπλανητικος ο τιτλος του δημοσιευματος...εφ'οσον αφορα διαφημιση

 4. avatar ΤΟΞΟΤΗΣ

  ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ , ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ??? ΑΚΟΥ επαγγελματα με μηδεν ανεργια τετοια ουτοποια ουτε στην καλλητερη περιπτωση στα παλε ποτε κουμμουνιστοσοσιαλιστικα κρατη ένας χρειαζονταν δεκα διοριζαν [ κατι σαν της δικες μας δημοσιες και δημοτικες υπηρεσίες ] .........

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει