Τότε, δεν έχεις παρά να επιλέξεις το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360! Η Διοίκηση Επιχειρήσεων και άλλα σχετικά αντικείμενα σπουδών, όπως χρηματοοικονομικά, λογιστική, διαχείριση και οικονομικά είναι ανάμεσα στα πιο δημοφιλή πεδία σπουδών ανά τον κόσμο. Διοίκηση επιχειρήσεων και management, Marketing, Μηχανογραφημένη Λογιστική είναι από τα πιο top επαγγέλματα στις προτιμήσεις όσων αναζητούν μια λαμπρή επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα του «επιχειρείν». Επίσης, ένας άλλος λόγος είναι ότι τα επαγγέλματα που απαιτούν πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων είναι πολλά και συχνά υψηλά αμειβόμενα. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στοχεύοντας στην καινοτομία και στη σύγχρονη εξειδίκευση προσφέρει διοικητικές γνώσεις υψηλού επιπέδου, μέσα από τα καλύτερα εργαλεία εκμάθησης.

Στέλεχος Μarketing

Οι σπουδαστές της ειδικότητας Μarketing στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 εξειδικεύονται στο επάγγελμα και αποκτούν το κατάλληλο επαγγελματικό και κοινωνικό profile. Μέσα από ένα σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών καλύπτονται οι γνώσεις για όλες τις επί μέρους δραστηριότητες, που μπορεί να αναλάβει ένα στέλεχος αυτής της θέσης, όπως στρατηγικός σχεδιασμός, έρευνα αγοράς κ.α. Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ο σπουδαστής έχει την ευκαιρία να συμμετέχει και να παρουσιάσει έρευνες σε πραγματικές συνθήκες, να συμμετέχει σε progects, που αναθέτουν στη σχολή συνεργάτες, όπως η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου και η Dust & Cream. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 υποστηρίζει τις βασικές σπουδές με πλήθος ΔΩΡΕΑΝ εξειδικευμένα σεμινάρια στο πλαίσιο του Delta Training Days καθώς και με τη διοργάνωση της ημερίδας επιχειρηματικότητας Creativity Marathon. Βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν τις μελλοντικές θέσεις μάρκετινγκ είναι οι αυξημένες τάσεις για χρήση πολλών δεδομένων και μάρκετινγκ μέσω κινητού. Για αυτό και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ προωθεί case studies και σεμινάρια με θέμα «Mobile Marketing» & «Social Media Marketing».

Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας

Ένα επάγγελμα το οποίο ακολουθεί την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, εξασφαλίζοντας καριέρες με μέλλον! Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ο σπουδαστής αποκτά πολύτιμη επιχειρησιακή εμπειρία μέσα από πραγματικά case studies – projects, σε συνεργασία με επιχειρήσεις από διαφορετικούς κλάδους, πράγμα που ενισχύει σημαντικά και το μετέπειτα επαγγελματικό σας προφίλ και εμπλουτίζει το βιογραφικό του. Ο σπουδαστής της ειδικότητας Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας συμμετέχει σε πληθώρα σεμιναρίων και έρχεται σε επαφή άμεσα με όσους ασχολούνται με το «επιχειρείν». Η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του ΑΠΘ στο πλαίσιο ανάπτυξης καλών πρακτικών και καλής συνεργασίας, συνεργάζεται με τον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, δίνοντας τη δυνατότητα στους σπουδαστές να λαμβάνουν μέρος σε ημερίδες και workshops της ΜΟΚΕ.

Μηχανογραφημένη Λογιστική

Ο λογιστής αποκτώντας εμπειρία γίνεται ένας οικονομικός σύμβουλος, σημαντικός για όλα τα τμήματα της επιχείρησης. Οι αριθμοί είναι το εργαλείο και το ενδιαφέρον του. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχει παράδοση στην εκπαίδευση στελεχών λογιστηρίου. Καλλιεργεί την επαγγελματικότητα των σπουδαστών δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα, χρησιμοποιώντας πρακτικές μεθόδους, επαγγελματίες του κλάδου, καθώς και ειδικά προγράμματα λογισμικού. Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ο σπουδαστής εκπαιδεύεται πάνω στα πιο σύγχρονα λογιστικά φύλλα, στις νέες μεθόδους σύνταξης φορολογικής δήλωσης, ενώ ενημερώνεται συνεχώς για τις αλλαγές στα φορολογικά και ασφαλιστικά δεδομένα.

Σπουδές Ναυτιλιακών

Η Ναυτιλία αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της ελληνικής οικονομίας και αποτελεί έναν από τους πιο δραστήριους και ανταγωνιστικούς κλάδους της αγοράς. Nέες ναυτιλιακές εταιρίες «γεννιούνται» σωρηδόν τους τελευταίους μήνες. Η ραγδαία ανάπτυξη του τομέα της Ναυτιλίας λοιπόν, οδηγεί σε αναζήτηση αξιόπιστων και άρτια καταρτισμένων στελεχών. Το πρόγραμμα Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συνδυάζει ιδανικά την σε βάθος κατανόηση των θεωρητικών εννοιών με την πρακτική εφαρμογή τους στις επιχειρήσεις. Ο σπουδαστής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360  έχει τη δυνατότητα να κάνει μάθημα «εν πλω», να έρχεται σε επαφή με στελέχη ναυτιλιακών εταιριών, με στόχο την εκπαίδευση σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα που θα χρειαστεί στον σύγχρονο περιβάλλον των Ναυτιλιακών επιχειρήσεων (νομοθεσία διεθνούς δικαίου, ναύλωση & λειτουργία πλοίων, εκτελωνισμοί κα).

Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών

Εξαιτίας της αυξανόμενης εγκληματικότητας που παρατηρείται σήμερα, η ανάγκη για ειδικά στελέχη ασφαλείας θα αναλάβουν την τήρηση της τάξης είναι επιτακτική. Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις επιλέγουν τη χρήση στελεχών Security, κάτι που καθιστά το επάγγελμα σταθερό και αρκετά προσοδοφόρο. Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ο σπουδαστής θα εκπαιδευτεί σε πληθώρα δεξιοτήτων, όπως τεχνικές αυτοάμυνας, τακτικές, σχηματισμοί προστασίας, σκοποβολή κλπ.,  ενώ παράλληλα θα  συμμετέχει σε πλήθος από πραγματικά περιστατικά, όπως φύλαξη αθλητικών αγώνων, φύλαξη αεροδρομίων κα. ώστε να αποκτήσει όλη την απαραίτητη εμπειρία πάνω στο επάγγελμα που έχει επιλέξει. Ο απόφοιτος της ειδικότητας γνωρίζει αυτοάμυνα, αυτοπροστασία, ασφάλεια προσώπων, φρούρηση και οργάνωση χρηματαποστολών, πρόληψη ατυχημάτων. Είναι εκπαιδευμένος σε σκοποβολή και εξουδετέρωση βομβών και εκρηκτικών μηχανισμών.

Διεθνείς Πιστοποιήσεις

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προσφέρει  τη δυνατότητα στους σπουδαστές του να αποκτήσουν το Διεθνή Πιστοποιημένο τίτλο LRN. Η Πιστοποίηση LRN, επιπέδου Higher Diploma – Level 6 Equivalent, είναι αναγνωρισμένη από τον βρετανικό φορέα OFQUAL.

Γραφείο Σταδιοδρομίας

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 εξασφαλίζει εγγυημένη πρακτική άσκηση για τους σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων. Πρόκειται για το πρώτο ΙΕΚ της χώρας που έδωσε τη δυνατότητα στους αποφοίτους του να έρχονται σε άμεση επαφή με τον επιχειρηματικό κόσμο. Μπες τώρα στο iekdelta360.gr και επίλεξε το επάγγελμα που σου ταιριάζει! Τι κοιτάς; Από εδώ ξεκινάς!